Kuinka voin muokata sähköisten lahjakorttieni brändäystä?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit lisätä logon sähköisiin lahjakortteihisi sekä muuttaa väriä vastaamaan omaa brändiäsi.

Tässä artikkelissa

Logon lisääminen

Voit lisätä logon siirtymällä kohtaan Hallinta > Asetukset > Online > Lahjakorttien myynti

Klikkaa seuraavaksi Lahjakortin ulkoasu -kohdassa Logollinen -vaihtoehtoa ja klikkaa lopuksi Tallenna.

Näyttökuva 2023-10-03 100448.png

Logosi näkyy nyt sähköisten lahjakorttien sivullasi sekä sähköpostissa, jonka asiakkaasi saavat sähköisen lahjakortin ostamisen jälkeen.

Tätä logoa voidaan käyttää myös joissakin sähköpostiviesteissäsi, kuten varausvahvistuksissa ja -muistutuksissa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja siitä, missä muualla logo esiintyy.

Kuinka vaihdan kuvan?

Logon kuva on poimittu tervetulosähköpostistasi. Voit muuttaa sitä siirtymällä kohtaan Markkinointi > Tervetuloa-sähköposti ja klikkaamalla sitten logoa näytön yläosassa.

Sinun täytyy uudelleenkäynnistää Phorest kun olet vaihtanut kuvan, jotta se näkyy sähköisissä lahjakorteissa.

Värin vaihtaminen

Mene Hallinta > Asetukset > Online > Nettiajanvaraus.

Väriä voidaan muuttaa käyttämällä Brändin väri -asetusta.

Näyttökuva 2023-10-03 104639.png

Tämä päivittää brändin värin myös Nettiajanvaraussivulle ja Salongin Brändättyyn sovellukseen jos sinulla on sellainen.