Kuinka asetan yksittäiselle palvelulle tai tuotteelle kanta-asiakaspisteet?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit ohittaa myönnetyt oletuspisteet ja määrittää yksittäisestä palvelusta tai tuotteesta myönnetyt kanta-asiakaspisteet.

Ensimmäiset askeleet!

Sinun on ensin määritettävä TreatCard-asetukset, ennen kuin asetat yksittäisiä pisteitä palvelua tai tuotetta kohti. Jos et ole vielä määrittänyt TreatCard-asetuksia, tutustu tähän ohjeeseen päästäksesi alkuun.

Palvelusta myönnetyt pisteet

Siirry kohtaan Hallinta > Palvelut > klikkaa palvelun nimeä > Lisäasetukset > lisää haluamasi pisteet kohtaan TreatCard pisteet > paina Tallenna

Näyttökuva 2023-10-20 153830.png

Tallentamisen jälkeen asiakkaat saavat tämän pistemäärän oletuspistemäärän sijaan aina, kun he maksavat tästä palvelusta.

Tuotteesta myönnetyt pisteet

Mene Hallinta > Varasto > tuplaklikkaa tuotteen nimeä muokataksesi sitä > anna TreatCard-pisteiden määrä, ja klikkaa Tallenna

Näyttökuva 2023-10-20 154158.png

Tallentamisen jälkeen asiakkaat saavat tämän pistemäärän oletuspistemäärän sijaan aina, kun he maksavat tästä tuotteesta.

Useita toimipisteitä Phorestissa?

Jos sinulla on useita sijainteja Phorestissa ja haluat päivittää tiettyyn tuotteeseen liittyviä kanta-asiakaspisteitä, voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Hallinta > Ketjun hakemisto > Tuotteet ja muokkaamalla tuotetta tältä näytöltä.

Tämä muutos koskee kaikkia toimipisteitäsi.