Tämä artikkeli antaa sinulle yleiskatsauksen Phorest-järjestelmäsi eri asetuksista.

Huomio

Kun muokkaat asetuksia, on aina suositeltavaa uudelleenkäynnistää Phorest kun olet tehnyt ja tallentanut kaikki haluamasi muutokset. Jotkut muutokset vaativat uudelleenkäynnistyksen ennen kuin ne tulevat voimaan.

Löydät Asetukset menemällä Hallinta > Asetukset

Tämä vie sinut Asetukset-sivulle. Asetukset-sivu koostuu 5 eri osiosta:

• Yleiset
  • Online
  • Brändätty sovellus
  • Phorest Go
  • Kassa

Siirry suoraan tiettyyn osioon

Yleiset asetukset

Yleiset asetukset osio on jaettu 7 eri luokkaan: Yhteystiedot, Aukioloajat, Ajanvarausasetukset, Asiakasasetukset, Tilat, Talous ja Sukupuolineutraalisuus.

Yhteystiedot:

Tämä osiossa voit tarkastella toimipisteen nimeä, osoitetta, Y-tunnusta jne.

Aukioloajat:

Tässä osiossa voit muokata yrityksen aukioloaikoja ja luoda poikkeusaukioloaikoja.

Ajanvarausasetukset:

Tässä osiossa voit muokata ajanvarausasetusten tietoja, kuten sarjahoidon tiedot, toivottu työntekijä ja ihotestin voimassaoloaika.

Huomio

Jos toivottu työntekijä asetus on kohdassa Ei, sinun on määritettävä työntekijä manuaalisesti asiakkaan asiakaskortissa, nettiajanvarauksia lukuunottamatta.

Toivottu työntekijä asetetaan automaattisesti, jos asiakas varaa ajan verkossa tietylle tekijälle. Kun toivottu työntekijä on asetettu, se ei muutu koskaan automaattisesti vaan se on päivitettävä manuaalisesti.

Asiakasasetukset:

Tässä osiossa voit muokata asiakkaan asetustietoja mukaan lukien luottorajaa, asiakastietojen säilytysaikaa ja uusien asiakkaiden tietoja.

Tilat:

Tässä osiossa voit lisätä/muokata laitteita, huoneita ja osastoja.

Talous:

Tässä osiossa voit lisätä/muokata maksutapoja, päivittää palvelu/tuoteveroa, asettaa alennuksia ja luoda kustomoituja maksuja.

Online asetukset

Online asetukset jakautuvat 7 eri osioon: Nettiajanvaraus, Ajanvaraussäännöt, Etukäteismaksut, Instagram & Facebook, Lahjakorttien myynti, Palvelulista ja Varauksen lisäehdot.B5C0B038-B203-42F0-BD05-25284C762979.jpeg

Nettiajanvaraus:

Tässä osiossa on suora linkki nettiajanvaukseen. Voit lisäksi ottaa nettiajanvarauksen ilmoitustaulun käyttöön ja muokata ilmoitustaulun tekstiä.

Esimerkki ilmoitustaulun tekstistä nettiajanvarauksen asetuksissa Phorest-järjestelmässä:

Esimerkki ilmoitustaulun ulkonäöstä nettiajanvarauksessa:

Sinulla on myös mahdollisuus muokata nettiajanvarauksen ulkonäköä, kuten brändin väriä ja Varaa nyt -painikkeen väriä. Tämä osio myös sisältää myös graafisen näytön, josta voit nähdä värien muutoksen.

Ajanvaraussäännöt:

Tämän osion avulla voit tehdä useita muutoksia nettiajanvaraukseen, mukaan lukien asetukset peruutusajoille ja ihotesti periodille. Voit antaa asiakkaille myös nettiajanvarausalennuksen, tupla kanta-asiakaspisteet nettiajanvarauksen tekemisestä, tai lähettää keskenjätetystä ajanvarauksesta sähköpostin asiakkaalle

Etukäteismaksut:

Voit tämän osion kautta aktivoida kustomoidut etukäteismaksut kaikille palveluille. Voit myös lisäasetusten avulla määrittää erisuuruisia etukäteismaksuja uusille asiakkaille tai No show asiakkaille. Voit tutustua tarkemmin etukäteismaksuihin tämän ohjeen avulla

Lahjakorttien myynti:

Tämän osion kautta voit ottaa käyttöön sähköiset lahjakortit. Kun olet ottanut sähköiset lahjakortit käyttöön, saat kopioitua tästä osiosta sähköisten lahjakorttien URL-osoitteen (esim. nettisivuille tai sosiaaliseen mediaan) ja voit halutessasi asettaa sähköisille lahjakorteille kampanjan.

Kassa asetukset

Kassa osio jakautuu 3 eri kohtaan: Yleiset, Ilmoitukset ja Laitteet

Yleiset:

Tämä osion avulla voit tehdä useita muutoksia Maksu-osioon, mukaan lukien määrittää lahjakortin voimassaoloajan, lisätä kustomoidun tekstin kuittiin sekä valita, lisätäänkö TreatCard pistemäärä kuittiin.

Ilmoitukset:

Tämä osion avulla voit aktivoida järjestelmän muistuttamaan/varoittamaan sinua tiettyjen asiakkaiden kohdalla.

No show asetus: Kuinka monta kertaa asiakas voi jättää tulematta ennen kuin järjestelmä varoittaa teitä siitä tehdessänne asiakkaalle ajanvarausta.

Uudelleenvaraus: Muistuta henkilökuntaa varaamaan uusi aika ennen maksamista.

Syntymäpäivämuistutus: Saa muistutus asiakkaan syntymäpäivästä kun asiakas kirjataan saapuneeksi.

Laite:

Tämän osion avulla voit määrittää laitteiston asetuksia Phorest-järjestelmässä.

Tästä osiosta löydät kohdat kuittitulostimen asetukset, kuittiasetukset, tulostimen (A4) asetukset, kassalippaan asetukset, luottokortti asetus, sekä yleiset pääteasetukset.