Kuinka voi merkitä tauon tai oman menon kalenteriin

Voit merkitä taukoja ja kaikki omat menosi kalenteriin 'Tauko' painikkeen avulla. Tauko on myös nopea keino sulkea nettiajanvaraus, mikäli sinun pitääkin yhtäkkiä lähteä loppupäiväksi pois.

Tauon luominen

Kalenterinäkymässä klikkaa yhden kerran sitä kohtaa kalenterissa mihin haluat tauon laittaa, sen jälkeen klikkaa näytön alareunassa olevaa Tauko painiketta.

Kirjoita selite, valitse haluamasi kesto ja tallenna.

Vinkki: Jos haluat kalenterinäkymässä muuttaa tauon kestoa, niin voit ottaa sen alareunasta kiinni ja vetää sitä pidemmäksi tai lyhyemmäksi

Tauon toistaminen

Jos haluat toistaa samaa taukoa esimerkiksi joka viikolle, luo tauko ensin yllä olevan ohjeen mukaan tai avaa jo aikaisemmin luomasi tauko kaksoisklikkaamalla sitä.

Valitse 'Toista'.

Valitse kuinka usein haluat taukoa toistaa:

Joka 1 Viikko tarkoittaa että toisto mene joka viikolle.

Joka 2 Viikko tarkoittaisi että toisto menee joka toiselle viikolle jne.

Sen jälkeen valitse ne viikonpäivät joille haluat tauon menevän.

Lopuksi valitse toiston päättymispäivä ja paina tallenna.