Kuinka palautan vain osan myynnistä? (Osittainen hyvitys)

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit palauttaa vain osan myydyistä palveluista/tuotteista tai pienemmän summan myynnistä.

Aloita osittaisen hyvityksen käsittely siirtymällä kohtaan Hallinta > Kassa > etsi ja klikkaa kerran sitä myyntiä, jonka haluat hyvittää > Palautus

Tuotteiden/palveluiden poistaminen myynnistä

Jos haluat hyvittää vain osan myynnin tuotteista tai palveluista, poista ne painamalla x-merkkiä niiden tuotteiden vieressä, joita et halua hyvittää.

Pienemmän myyntisumman hyvitys

Jos haluat hyvittää vain tietyn määrän myynnissä olevasta tuotteesta/palvelusta, klikkaa hintaa muokataksesi sitä.

Hyvityksen viimeistely

Kun olet valmis suorittamaan hyvityksen, paina Maksa > valitse maksutapa, jolle haluat hyvittää summan > paina uudelleen Maksa