Ajanvarauksen tekeminen:

Kaksoisklikkaa kalenterista sitä kohtaa mihin haluat tehdä ajanvarauksen, saat ajanvarausikkunan auki.

Lisää asiakkaan tiedot

Kun kirjoitat asiakkaan nimen kolme ensimmäistä kirjainta, järjestelmä ehdottaa sinulle asiakkaita joiden nimet alkavat samoilla kirjaimilla ja jos asiakas löytyy listasta, voit valita hänet suoraan siitä.

Nimen lisäksi voit etsiä asiakasta myös puhelinnumeron tai sähköpostin perusteella.

Jos kyseessä on uusi asiakas kirjoita asiakkaan tiedot ja paina sen jälkeen 'Lisää asiakas' jolloin asiakas tallentuu järjestelmään

Valitse palvelu

Paina oranssina näkyvää Palvelu painiketta  (Voit myös kirjoittaa palvelun nimen hakukenttään ja etsiä palvelun sieltä.)

Sinulle tulee näkyviin kaikki palvelukategorianne, valitse haluamasi kategoria

Sen jälkeen näet kaikki kyseisen palvelukategorian palvelut, valitse haluamasi palvelu. (Voit myös ottaa hiirellä kiinni palvelusta ja vetää sen kalenteriin, haluamaasi kohtaan)

Voit lisätä ajanvaraukseen niin monta palvelua kuin asiakas haluaa.

Jos haluat vielä lisätä muistiinpanoja ajanvaraukseen, saat ne näkyviin 'Muistiinpanot' painikkeesta.

Paina lopuksi OK