Tässä artikkelissa näytämme, miten voit tehdä muutoksia henkilöön, palveluun, kestoon, hintaan, huoneeseen ja/tai laitteeseen.

Muokataksesi ajanvarausta kaksoisklikkaa ajanvarausta, jolloin varauksen tiedot avautuu.

Henkilöstön jäsenen vaihtaminen

Valitaksesi toisen henkilöstön jäsenen, klikkaa Palvelu > Klikkaa nykyistä tekijää > Valitse uusi henkilö > Klikkaa Valmis.

Voit myös vetää palvelun yhdestä henkilösarakkeesta toiseen.

Palvelun poistaminen

Poistaaksesi tietyn palvelun, avaa ajanvaraus > Klikkaa Palvelu > Klikkaa Poista ajanvaraus > Klikkaa Poista.

Palvelun vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa olemassa olevan palvelun, klikkaa sitä > Klikkaa palvelua uudelleen uudessa näkymässä > Valitse kategoria > Valitse uusi palvelu > Klikkaa Valmis.

Huomio: Jos palveluun on liitetty ennakkomaksu, se siirtyy automaattisesti uuteen palveluun.

Toisen palvelun lisääminen

Jos haluat lisätä toisen palvelun, klikkaa Lisää palvelu -painiketta > Klikkaa palvelua uudessa näkymässä > Valitse kategoria > Valitse uusi palvelu > Klikkaa Valmis.

Palvelun keston/ajan muuttaminen

Klikkaa ajanvaraukseen varattua palvelua ja sen kestoa seuraavassa näkymässä. Syötä uusi minuuttimäärä laskuriin, joka ilmestyy näytölle. Klikkaa OK ja Valmis sulkeaksesi ja tallentaaksesi ajanvarauksen.

Screenshot 2024-08-11 at 9.55.25.png

Katso myös

Miten voin lisätä tai vähentää ajanvarauksen kestoa?
Miten voin siirtää tai kopioida asiakkaan ajanvarauksen toiselle päivälle?

Palvelun hinnan muuttaminen

Muuta palvelun hintaa klikkaamalla hintaa ja syöttämällä uusi summa näytölle ilmestyvään laskuriin. Klikkaa OK ja Valmis sulkeaksesi ja tallentaaksesi ajanvarauksen.

Palvelun huoneen muuttaminen

Liittääksesi palvelun huoneeseen, klikkaa Palvelu > Klikkaa Huone seuraavassa näkymässä > Valitse huone > Klikkaa Valmis.

Jos haluat oppia, miten palvelut liitetään automaattisesti huoneisiin, tutustu tähän oppaaseen.

Palvelun laitteen muuttaminen

Liittääksesi palvelun laitteeseen, klikkaa Laite > Valitse laite > Klikkaa Valmis.

Jos haluat oppia, miten palvelut liitetään automaattisesti laitteisiin, tutustu tähän oppaaseen.

Katso myös

Miten käsittelen maksun käyttäen useita eri maksutapoja?
Miten voin siirtää tai kopioida asiakkaan ajanvarauksen toiselle päivälle?