Kuinka jaan maksun usealle eri maksutavalle?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit jakaa maksun ajanvarauksesta tai tuotteesta useaan eri maksutapaan.

Jakaaksesi maksun, paina Laskin-kuvaketta haluamasi maksutavan kohdalla syöttääksesi käsiteltävän summan.

Osto jaettu maksu, laskin.png

Jos Laskin-kuvake näkyy harmaana, paina maksutavan nimeä syöttääksesi käsiteltävä summa.

Kun olet syöttänyt summan, jäljellä oleva summa päivittyy ja ilmoittaa mitä on vielä maksettavana.

Osto jaettu maksu jäljellä.png

Toista tämä vaihe kunnes koko summa on lisätty, ja klikkaa Suorita maksu viimeistelläksesi maksutapahtuman.

Osto jaettu maksu suorita maksu.png