Kuinka suoritan jaetun maksun PhorestPay-maksupäätteellä?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit jakaa maksun kahdelle tai useammalle maksukortille käyttäen PhorestPay-maksupäätettä.

Tämän artikkelin tiedot koskevat yrityksiä, jotka käyttävät PhorestPay-maksupäätettä Stripen kautta.

Jakaaksesi maksun, käytä Kortti-maksutapaa.

Syötä ensin haluamasi osa summasta Kortti-maksutavan kohtaan. Käytä sitten maksutavan vieressä olevaa alaspäin osoittavaa nuolta saadaksesi vaihtoehdon Luo jaettu maksu. Kun olet jakanut maksun toivotulla tavalla, paina Suorita maksu -painiketta.

PhorestPay jaettu maksu GIF.gif

Asteittaiset ohjeet

Paina Kortti-painiketta

PP jaettu maksu 1.png

Syötä haluamasi summa, joka veloitetaan ensimmäiseltä maksukortilta ja paina OK

PP jaettu maksu 2.png

Jakaaksesi maksun useampaan osaan, paina Kortti-maksutavan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä

PP jaettu maksu 3.png

Tämä näyttää miten maksu on jaettu ja antaa vaihtoehdon Luo jaettu maksu.

PP jaettu maksu 4.png

Syötä haluamasi summa, joka veloitetaan toiselta maksukortilta ja paina OK. Laskimessa on automaattisesti syötettynä loput maksettavasta summasta.

PP jaettu maksu 5.png

Kun maksu on jaettu haluamallasi tavalla, voit käsitellä maksun painamalla Suorita maksu -painiketta.

PP jaettu maksu 6.png