Kuinka muutan PhorestPay-maksupäätteen tippiasetuksia?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit mukauttaa PhorestPay-maksupäätteen tippiasetuksia.

Phorest-järjestelmän viimeisin versio vaaditaan

Tämä ominaisuus vaatii Phorest-version 8.4.43 tai uudemman. Saat ladattua uusimman version tältä sivulta.

PhorestGo 2.0 vaaditaan

Jos käsittelet maksuja PhorestPay-maksupäätteelläsi Phorest Go:n kautta, sinun on käytettävä uusinta Phorest Go 2.0 -sovellusta, jotta nämä asetukset toimivat. Löydät Phorest Go 2.0:n etsimällä sitä sovelluskaupastasi tai napsauttamalla alla olevia linkkejä:

iOS Store (iPhone tai iPad)
  Google Play Store (Android laitteet)

Tämä ominaisuus on saatavilla yrityksille, jotka käyttävät PhorestPayta Stripen kautta.

Pääset maksupäätteen tippiasetuksiin menemällä Hallinta > PhorestPay > Asetukset. Ota tipin kysyminen maksupäätteellä klikkaamalla kohtaa Käytössä

PhorestPay tippi 2.png

Sinun täytyy uudelleenkäynnistää PhorestPay-maksupäätteesi, jotta muutokset tulevat voimaan. Käynnistä pääte uudelleen pitämällä virtapainiketta pohjassa ja sitten painamalla Käynnistä uudelleen

Tipin % määrät

Tippiprosentti update.png

Kun tippi on käytössä, voit mukauttaa maksupäätteen näytössä näkyviä tippiprosenttisummia. Tippien järjestys näkyy maksupäätteen näytöllä ylhäältä alas, noudattaen vasemmalta oikealle olevaa järjestystä Phorest-järjestelmän näytöllä (alla esimerkki käyttäen asetusta, joka näkyy yllä olevassa kuvankaappauksessa).

Mukautettu tippi ja Ei tippiä -vaihtoehdot näkyvät myös tippiprosenttien alapuolella.

Sisällytä vähittäismyynti tippeihin

Tippi vähittäismyynti.png

Tällä asetuksella voit valita, lasketaanko tippi sekä palvelujen että vähittäismyynnin perusteella vai vain myyntiin kuuluvien palvelujen perusteella. Kun tämä asetus ei ole käytössä, tippiprosentti lasketaan käyttämällä vain palveluiden kokonaishintaa.

Jos tämä asetus ei ole käytössä, tippiä ei myöskään ehdoteta avoimissa myynneissä tai sarjahoidon/paketin myynnin yhteydessä.