Kuinka poistan Palvelukategorian?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit arkistoida/poistaa palvelukategorian.

Mene Hallinta > Kategoriat > Palvelukategoriat.

Valitse poistettavan luokan/luokkien vieressä oleva valintaruutu ja paina sitten Arkistoi.

Mitä palvelukategorian palveluille tapahtuu?

Kun arkistoit palvelukategorian, arkistoit myös kaikki kyseiseen kategoriaan kuuluvat palvelut, eivätkä palvelut ole enää varattavissa.

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa, palvelukategorian arkistointi arkistoi sen vain tarkastelemassasi toimipisteessä, eikä se vaikuta kategoriaan (tai kyseiseen kategoriaan kuuluviin palveluihin) muissa toimipisteissäsi.

Arkistoidun palvelukategorian palauttaminen

Jos haluat palauttaa arkistoidun palvelukategorian, napsauta ensin Arkistoitu nähdäksesi luettelon arkistoiduista palvelukategorioista.

Näyttökuva 2023-11-06 084406.png

Valitse sitten palautettavan kategorian/kategorioiden vieressä oleva valintaruutu ja paina Palauta.

Näyttökuva 2023-11-06 084551.png