Kuinka muutan sitä, milloin Asiakas Reconnect seurantaviesti lähetetään?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit muuttaa sitä, milloin automaattinen Asiakas Reconnect -seurantaviesti lähetetään asiakkaillesi.

Asiakas Reconnect lähettää automaattisesti seurantaviestin asiakkaille, joille on lähetetty alkuperäinen Asiakas Reconnect -viestisi, mutta jotka eivät ole vielä tehneet uudelleenvarausta viestin lähettämisen jälkeen.

Huomautus: Alkuperäinen Asiakas Reconnect tekstiviesti/sähköposti on lähetettävä manuaalisesti painamalla Lähetä-painiketta.

Jos haluat muuttaa automaattisen seurantaviestin lähetysasetuksia, siirry kohtaan Markkinointi > Asiakas Reconnect > Asetukset

Näyttökuva 2023-10-13 082859.png

Valitse seuraavaksi, kuinka pian seurantaviesti lähetetään automaattisesti (oletus 2 viikkoa) ja mihin aikaan viesti lähetetään (oletus klo 14:00).

Valitse lopuksi, haluatko lähettää tekstiviestin, sähköpostin vai molemmat.

Varavaihtoehdon valitseminen priorisoi ensimmäisen menetelmän ja käyttää sitten varalla olevaa menetelmää, jos ensimmäinen ei ole mahdollista. Jos esimerkiksi asetat Tekstiviesti jos mahdollista, sähköposti varalla, niin jokainen asiakas johon voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä, saa tekstiviestin. Kaikki asiakkaat, joihin ei saada yhteyttä tekstiviestillä, saavat sen sijaan sähköpostin. Tämä perustuu 1) siihen, onko asiakkaan puhelinnumero tallennettu hänen asiakaskortilleen ja 2) onko asiakas antanut suostumuksen markkinointiviesteille vai ei.

Näyttökuva 2023-10-13 083636.png

Seuraavat askeleet - Viestipohjien muokkaus

Haluatko muokata seurantaviestin tai ensimmäisen tekstiviestin/sähköpostin viestipohjia? Tutustu tähän ohjeeseen.