Miten näen tiimini suorituskyvyn Tuotesuositusten avulla?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka sinä ja henkilökuntasi voitte raportoida ostoista, jotka on tehty Tuotesuositusten kautta.

PhorestGo 2.0 vaaditaan

Jotta voit käyttää Phorest Go -sovelluksen tuotesuosituksia, sinun on ladattava ja asennettava uusi versio, Phorest Go 2.0, älylaitteellesi. Löydät Phorest Go 2.0:n etsimällä sitä sovelluskaupastasi tai napsauttamalla alla olevia linkkejä:

iOS Store (iPhone tai iPad)
  Google Play Store (Android laitteet)

Raportointi Phorest Go 2.0 -sovelluksessa

Henkilökunnan jäsenet voivat nähdä kuinka monta myyntiä he ovat tehneet tuotesuositusten kautta, menemällä Oma suorite -sivulla Omat numerot -osioon.

Henkilökunnan jäsenet voivat nähdä:

• Heidän tuotesuositusten kokonaismyynnin kohdasta Vähittäismyynti.
  • Tuotesuositukset -osion, jossa he näkevät heidän Suosituksensa eriteltyinä lähetettyjen tuotesuositusten lukumäärään, tehtyjen myyntien määrään, muuntoprosenttiin (prosenttiosuus asiakkaista, jotka tekivät oston Tuotesuositus-linkin kautta) ja palkkioihin, jotka he ovat ansainneet Tuotesuositusten kautta (edellyttäen, että käytät provisiota Phorestissa).

Tämä auttaa henkilöstön jäseniä seuraamaan suositusten tehokkuutta ja parantamaan lähestymistapaansa tarpeen mukaan.

Raportointi Phorest järjestelmässä

Voit tarkastella koko tiimisi suorituskykyä tuotesuositusten avulla siirtymällä kohtaan Hallinta > Raportit > Työntekijä

Laajenna Provisio-osio nähdäksesi kunkin henkilöstön jäsenen tuotesuosituksen kautta ansaitseman palkkion määrän (edellyttäen, että käytät provisiota Phorestissa).

Kohdasta Myynnit löydät:

• Jokaisen työntekijän tuotesuositusten kautta ansaitsemat kokonaistulot
  • Tuottojen erittelyn tuotemerkkikohtaisesti

Kohdasta Tilastot löydät:

• Kunkin työntekijän lähettämien tuotesuositusten kokonaismäärän
  • Syntyneiden myyntien määrän
  • Myynnin tulosprosentin (prosenttiosuus asiakkaista, jotka tekivät ostoksen Tuotesuositus-linkin kautta)