Mitä Tuotesuositukset ovat ja miten niitä käytetään?

Tämä artikkeli näyttää sinulle, miten voit käyttää Tuotesuosituksia lähettääksesi verkkokaupan tuotelinkkejä asiakkaillesi.

PhorestGo 2.0 vaaditaan

Jotta voit käyttää Phorest Go -sovelluksen tuotesuosituksia, sinun on ladattava ja asennettava uusi versio, Phorest Go 2.0, älylaitteellesi. Löydät Phorest Go 2.0:n etsimällä sitä sovelluskaupastasi tai klikkaamalla alla olevia linkkejä:

iOS Store (iPhone tai iPad)
  Google Play Store (Android laitteet)

Pääsyoikeus vaaditaan

Tämän ominaisuuden käyttämiseen tarvitaan Tuotesuositusten käyttöoikeus. Katso tämä ohje nähdäksesi, kuinka voit päivittää henkilöstön pääsyoikeudet.

Kuinka se toimii

Joissakin tapauksissa asiakkaat eivät välttämättä ole valmiita ostamaan suositeltua tuotetta tapaamisen aikana. Tuotesuositusten avulla henkilöstön jäsenet voivat lähettää henkilökohtaisia vähittäismyynti tuotesuosituksia asiakkaille tekstiviestillä, jolloin asiakkaat voivat ostaa tuotteen/tuotteet myöhemmin verkkokaupastasi

Aloittaaksesi Tuotesuosituksen lähettämisen, paina asiakkaan ajanvarausta Phorest Go 2.0 -sovelluksessa > Lisää vaihtoehtoja > Lähetä Tuotesuositus

Jos sinua pyydetään sallimaan pääsy laitteesi kameraan, napauta Kyllä/OK. Kameraa käytetään tuotteiden viivakoodien skannaamiseen

Vaihtoehtoisesti voit avata sovelluksen sivuvalikon pyyhkäisemällä vasemmasta reunasta oikealle, ja painamalla Tuotesuositukset.

Tuotesuositukset sivupaneeli.jpg

Klikkaa kohtaa Lähetä tuotesuositus

Tuotesuositukset 1.jpeg

Valitse sitten asiakkaan ajanvarauksen päivämäärä näytön yläreunassa olevalla päivämäärävalitsimella.

Valitse asiakas.jpg

Asiakkaalla on oltava ajanvaraus Phorest Go -sovellukseen kirjautuneen työntekijän kanssa, jotta he voivat näkyä tässä näytössä.

Valitse tuote/tuotteet

Seuraavaksi, valitse tuote/tuotteet joita haluat suositella.

Voit skannata tuotteen viivakoodin laitteesi kameralla tai lisätä tuotteen manuaalisesti napauttamalla Etsi tuotteita näytön alareunasta.

Skannaa tuote.jpg

Tuotteen on oltava saatavilla verkkokaupassasi, jotta voit lisätä sen.

Jos haluat lisätä suositukseen lisää tuotteita, valitse Lisää toinen tuote.

Lähetä tuotesuositus 1.jpg

Useiden tuotteiden lisääminen ei vaikuta tekstiviestin pituuteen. Sivu, jolle linkki vie asiakkaan, näyttää useita tuotteita yhden sijaan, kun taas tekstiviestissä olevan linkin pituus pysyy samana.

Viestin lähettäminen

Kun olet lisännyt kaikki tuotteet, valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että olet pyytänyt asiakkaalta lupaa lähettää heille tämän viestin, ja paina sitten Lähetä suositus

Lähetä tuotesuositus 2.jpg

Tämä viesti lähetetään riippumatta asiakkaan muistutus- ja markkinointisuostumuksista jotka ovat hänen asiakasprofiilissaan, sillä valitsemalla tämän ruudun vahvistat, että asiakas on antanut luvan lähettää tämän viestin.

Tätä viestiä ei voi muokata tällä hetkellä. Tekstiviesteistä veloitetaan paketin mukainen hinta.

Milloin viesti lähetetään?

Viesti lähetetään asiakkaalle 24 tuntia myöhemmin. Syy tähän viiveeseen on estää asiakasta saamasta liikaa ilmoituksia. Tämä antaa heille myös tarpeeksi aikaa päättää tapaamisensa, jos lähetät suosituksen heidän vierailunsa aikana. Tätä viivettä ei voi tällä hetkellä säätää.

Viestiä ei lähetetä klo 23.00-8.00 välisenä aikana, jotta asiakkaita ei häiritä. Jos 24 tunnin raja on tämän ajan välissä, viesti lähetetään tämän ajan kuluttua.

Miten se toimii asiakkaillesi

Asiakkaan vastaanottama tekstiviesti sisältää linkin. Kun asiakas napauttaa linkkiä, hänet ohjataan verkkokauppaasi, jossa hän voi tarkastella ja ostaa suosittelemiasi tuotteita.

Jos sisällytät useita tuotteita Tuotesuositukseen, jokainen näistä tuotteista näytetään tällä sivulla.

Tuotesuosituksien tarkasteleminen

Voit tarkastella aiempien lähettämiesi suositusten luetteloa avaamalla Tuotesuositukset ja painamalla sitten Minun Tuotesuositukseni

Tuotesuositukset 2.jpg

Luettelo sisältää asiakkaan nimen, milloin viesti on lähetetty, sekä kuvakkeen viestin tilasta.

Expert recs icons.png

tarkoittaa, että viesti on ajoitettu lähetettäväksi seuraavan 24 tunnin sisällä.

tarkoittaa, että viesti on lähetetty asiakkaalle, mutta hän ei ole vielä tehnyt ostoa Tuotesuositus-linkin kautta.

tarkoittaa, että asiakas on tehnyt oston käyttämällä Tuotesuositus-linkkiä.

Tuotesuositusten raportointi

Tiimisi voi tarkastella omien Tuotesuosituksiensa kokonaismyyntiä, muuntoprosenttia, ja niistä saatuja provisioita, Oma suorite -sivulla Omat numeroni -osiossa.

Kokonaisvaltainen yleiskatsaus tiimisi suorituskyvystä näkyy myös henkilöstöraportissa. Tämä löytyy menemällä Phorestissa Hallinta > Raportit > Työntekijä. Lisätietoa Tuotesuosituksista löytyy tämän raportin kohdista Provisio, Myynnit, ja Tilastot

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa Tuotesuositusten raportoinnista.