Kuinka luon henkilöstölle provision?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda henkilöstöllesi Provisioita Palveluihin ja Tuotteisiin.

Askel askeleelta ohje

Provisiojärjestelmä

Luodaksesi uuden provisiojärjestelmän, mene Hallinta > Provisio

Täällä näet listan olemassa olevista provisioista, jos niitä on.

Klikkaa Lisää. (Jos haluat vain muokata olemassa olevia provisioprosentteja, tuplaklikkaa haluamaasi provisiota.)

Anna provisiolle nimi kohdassa Provision nimi. Provision nimi on vain viite, jotta tiedät minkä provisiojärjestelmän olet lisäämässä henkilöstön jäsenelle. Voit tarvittaessa muokata tätä myöhemmin.

Seuraavaksi käytä Palveluiden oletusprovisio ja/tai Tuotteiden oletusprovisio valikkoa lisätäksesi provisio prosentin kaikkiin Palvelukaterogioihin ja/tai Tuotekategorioihin

Jos haluat asettaa eri provisiojärjestelmän eri Palvelukategoihin tai Tuotekategorioihin tai sinulla on eri provisioprosentit yksittäisille palveluille tai tuotteille, voit klikata haluamasi osion kohdalta muokataksesi sitä yksilöllisesti.

Porrastettu provisiojärjestelmä

Voit luoda tavoitetasoja, jolloin henkilöstö ansaitsee enemmän provisiota kun he ylittävät tietyn myyntitavoitteen. Painamalla "+" painiketta voit lisätä useampia tasoja.

Alla olevassa esimerkissä henkilöstön jäsen ei tienaisi provisiota ennen kuin hän ylittäisi 300€ palvelumyynneissä. Kun hän ylittäisi 300€ palvelumyynneissä, hän alkaisi tienata 7% kaikesta myynnistä 300€ ja 700€ välillä. Sitten kun hän ylittäisi 700€, hän tienaisi 12% provisiota kaikesta myynnistä.

Kun olet luonut provisiot, klikkaa Tallenna.

Seuraavat vaiheet!

Kun olet luonut kaikki tarpeelliset provisiot, sinun täytyy lisätä ne henkilöstön jäsenille. Klikkaa tästä ohjeeseen kuinka määrittää provisio rakenne henkilöstön jäsenelle.