Kuinka voin ladata tai tulostaa arvioitani?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit luoda ja viedä luettelon asiakkaiden jättämistä arvosteluista.

Aloita siirtymällä kohtaan Markkinointi > Arviot.

Käytä näytön yläreunassa olevia suodattimia, jos haluat löytää tiettyjä arvosteluja tallennettavaksi tai tulostettavaksi.

Näyttökuva 2023-10-13 114350.png

Klikkaa jokaisen tallennettavan tai tulostettavan arvostelun vieressä olevaa valintaruutua ja klikkaa sitten Tulosta arvio.

Kun esikatselu on luotu, paina Tallenna PDF -painiketta ladataksesi arvostelut. Voit sitten tulostaa PDF-tiedoston, jos haluat tulostetun version.

Näyttökuva 2023-10-13 143849.png