Mitä uutta ja parannettua on Phorest Go 2.0 -sovelluksessa

Tässä artikkelissa käsitellään tärkeimpiä eroja Phorest Go - ja Phorest Go 2.0 -sovelluksen välillä, mukaan lukien uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Lataa Phorest Go 2.0 täältä!

iOS Store (iPhone tai iPad)

Google Play Store (Android laitteet)

Phorest Go 2.0 -sovelluksessa on monia muutoksia, mukaan lukien suorituskyvyn parannukset, upouudet ominaisuudet, ja parannukset jo olemassa oleviin ominaisuuksiin. Tässä artikkelissa käsitellään Phorest Go 2.0 -sovelluksen merkittävimpiä muutoksia.

Listaus Phorest Go 2.0 -sovelluksen uusista ominaisuuksista

• Taukojen ja ajanvarausten lisäys mahdollista työajan ulkopuolelle
  • Tauon merkitseminen palkalliseksi (aiemmin mahdollista vain Android-laitteilla)
  • Mahdollista nähdä henkilökunnan jäsenet, jotka eivät ole töissä
  • Ajanvarausten kuvakkeet
  • Päivämäärän valinta (viikkonumeroilla)
  • Punainen viiva, joka näyttää nykyisen ajan
  • Ajanvarauksen liikuttaminen 5 minuutin intervalleissa ylös ja alas
  • Lisää esiasetettuja taukojen kestoja sekä mahdollisuus käyttää mukautettua aikaa
  • Vähemmän ponnahdusikkunoita
  • Asiakkaan tuotehistoria
  • Asiakkaan avoimet lahjakortit ja lahjakorttien historia
  • Valokuvien muokkaus asiakaskuville
  • Henkilöstökuvien lisäys iPhonessa ja Androidissa
  • Ajanvarauksen uudelleenvaraus maksamisen jälkeen
  • Android tukee nyt PhorestPay-maksupäätteitä
  • Parannettu raporttien jakaminen (esim. WhatsAppilla, ei vain sähköpostilla)
  • Ajanvarauskalenterin live-päivitykset (ei tarvitse pyyhkäistä päivien välillä, jotta näkymä päivittyy)
  • Tuotemyynnin buusteri / Tuotesuositukset

Ominaisuuksien johdonmukaisuus Apple iOS- ja Android-laitteiden välillä

Phorest Go:n edellisessä versiossa oli joitain iOS-laitteissa olevia ominaisuuksia, jotka eivät olleet saatavilla Android-laitteissa. Pari esimerkkiä ovat:

Phorest Go 2.0 -sovelluksessa ominaisuudet ovat samat riippumatta siitä, käytätkö Apple- vai Android-laitetta.

Täysin uusi päivämääränavigaattori ja parannettu kalenterinäkymä

Alkuperäisellä Phorest Go:lla voit navigoida päivämääriä vain viikoittain ja käytössä oli hyvin rajalliset kalenterinäkymät.

Phorest Go 2.0:n avulla voit nyt helpommin liikkua eteenpäin viikoilla tai kuukausilla, tai tiettyyn päivämäärään. Jokainen yrityksesi tiimin jäsen voi myös suodattaa kalenterinäkymänsä juuri haluamallaan tavalla.

Voit:

• Muuttaa kalenterin oletusnäkymäksi joko Minun näkymä tai Tiiminäkymä
  • Omassa näkymässä voit asettaa kalenterin näyttämään 1 päivän, 3 päivää, tai viikkonäkymää
  • Tiiminäkymässä voit määrittää, kuinka monta henkilöä näkyy oletuksena näytöllä
  • Valita, että sinun sarakkeesi näytetään aina ensin
  • Valita, haluatko näyttää koko henkilöstön vai ainoastaan töissä olevat henkilöt

Go 2.0 päivämäärän valinta.jpegGo 2.0 tiiminäkymä.jpeg

Go 2.0 minun näkymäni.jpeg

Ajanvarauskuvakkeet kalenterinäkymässä

Voit nyt ottaa käyttöön ajanvarauskuvakkeet, joiden avulla voit nähdä, onko tapaaminen varattu verkossa, onko se asiakkaan toivomalle tekijälle, onko kyseessä uusi asiakas, ja paljon muuta!

Ottaaksesi kuvakkeet käyttöön, siirry kalenterisi asetuksiin    > paina kohtaa Symbolit > napauta Näytä symbolit vaihtoehtoa.

Go 2.0 kalenterin asetukset.jpeg

Go 2.0 symbolit.jpg

Jos haluat nähdä vain joitain kuvakkeita, voit painaa   kuvakkeen vieressä piilottaaksesi sen kalenteristasi.

Viiva, joka näyttää nykyisen ajan

Mukautetut taukojen kestot

Voit nyt valita vaihtoehdon Muu luodessasi tauon, jolloin voit määrittää tauon keston sen sijaan, että voit valita vain esiasetuksista.

Go 2.0 tauon luominen.jpg

Taukoja voidaan nyt luoda myös työntekijän työvuorojen ulkopuolelle.

Ajanvarauksen vahvistaminen

Voit nyt vahvistaa ajanvarauksen Phorest Go 2.0 -sovelluksessa.

Paina asiakkaan ajanvarausta > paina Lisää vaihtoehtoja > Vahvista.