Kuinka tarkastella TreatCard-pisteitä Salongin Brändätyssä sovelluksessa?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ottaa käyttöön asetuksen, jonka avulla asiakkaat voivat tarkastella pisteitään Salongin Brändätyssä sovelluksessa.

Mene Hallinta > Asetukset, ja klikkaa sitten Brändätty sovellus -välilehteä.

Kun olet tällä välilehdellä, klikkaa vasemmassa reunassa sijaitsevaa Asetukset-osiota, jonka jälkeen voit muuttaa Treatcard-vaihtoehdon kohtaan Näytä pisteet

Näyttökuva 2023-09-08 110558.png

Kun olet valmis, klikkaa Ota muutokset käyttöön -painiketta.

Miltä pisteet näyttävät sovelluksessa

Asiakkaat voivat nähdä TreatCard-pisteensä sovelluksessa Tili-sivun yläosassa.

Account - Treatcard Points.png