Kuinka lataan ja asennan Phorestin Windows- tai Mac-tietokoneelle?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Phorest-järjestelmä ladataan ja asennetaan Windows- tai Mac-tietokoneelle.

Siirry Phorestin lataussivulle ja napsauta Lataa tästä -painiketta Windowsin tai Macin kohdalta riippuen siitä, kumpaa tietokonetta käytät.

Phorest laitteistovaatimukset.png

Käynnistä Phorestin asennus valitsemalla pyydettäessä Suorita/Käynnistä.

Kun olet asentanut Phorestin tietokoneellesi ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään rekisteröimään uusi lisenssiavain ja salasana.

Jos sinulla on lisenssiavain ja salasana, lisää ne tähän ja napsauta Rekisteröi. Jos sinulla ei ole lisenssiavainta, klikkaa täsavataksesi ohjeet uuden Phorest-lisenssiavaimen luomiseen.

Lisenssiavaimen luominen edellyttää, että tietokoneellasi on jo pääsy Phorestiin. Jos sinulla ei ole pääsyä Phorestiin, mutta tarvitset lisenssiavaimen, ota yhteyttä osoitteeseen tuki@phorest.fi.

Vinkki: kopioi & liitä

Jos haluat kopioida ja liittää nopeasti, klikkaa ja vedä hiiren osoitin kopioitavan tekstin päälle ja:

Windowsilla: Paina Ctrl+C kopioidaksesi, ja Ctrl+V liittääksesi
  Applen Macilla: Paina Command+C kopioidaksesi, ja Command+V liittääksesi

Kun olet liittänyt rekisteröintiavaimen ja salasanan, napsauta Rekisteröi ja Phorestin pitäisi avautua.

Sinun tarvitsee tehdä tämä vain kerran aktivoidaksesi Phorestin uudelle tietokoneelle.

Huomio: Lisenssiavaimet ovat kertakäyttöisiä, eli et voi käyttää samaa lisenssiavainta useammassa kuin yhdessä tietokoneessa. Jokaista uutta tietokonetta varten sinun on luotava uusi lisenssiavain.