Kuinka muokata palvelua toimipistekohtaisesti

Tässä artikkelissa käymme läpi palvleun muokkaamisen toisessa toimipisteessä. Huomaathan että tämä koskee vain yritystä jolla on useampi toimipiste

Muokataksesi palvelua toipisteessä mene Hallinta > Palvelut

Hae palvelulistasta se palvelu jota haluat muokata ja klikkaa palvelun nimestä avataksesi sen tiedot

Klikkaa Toimipisteet välilehteä ja sen jälkeen sitä toimipistettä, jota haluat muokata.

Sen jälkeen näet vasemmalla puolella näkymää on neljä kohtaa, Tiedot, Online & Sovellus, Tilat ja Lisäasetukset.

Ensimmäisessä kohdassa (Tiedot) voit muokata palvelun hintaa, henkilökategoriakohtaista hintaa ja palvelun kestoa. Täällä voit myös arkistoida palvelun kyseisetä toimipisteestä

Seuraavassa kohdassa (Online & Sovellus) voit valita haluatko palvelun olevan saatavilla nettiajanvarauksessa, annetaanko siitä nettiajanvarausalennus ja löydät palvelun nettiajanvarauslinkin.

Kolmas kohta listassa on Tilat. Jos palvelu tarvitsee tietyn huoneen tai laitteen, voit muokata tietoja tässä osiossa.

Lopuksi on Lisäasetukset kohta. Siellä voit muuttaa palvelun ALV:n luoda sille näppäimen kassan Usein käytettyihin, ja lisätä ilmoituksen kun teette palveluun varauksen, kirjaatte asiakkaan sisään tai kun menette maksamaan varausta.

Paina lopuksi sinustä Tallenna painiketta tallentaaksesi tekemäsi muutokset