Kuinka muokata palvelua toimipistekohtaisesti?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muokata palvelua yhdessä toimipisteessä muuttamatta muiden toimipisteiden tietoja.

Huomio: Tämä koskee vain yrityksiä, joilla on useita toimipisteitä Phorestissa.

Muokataksesi palvelua toimipistekohtaisesti, mene Hallinta > Palvelut, ja klikkaa sen palvelun nimeä jota haluat muokata.

Klikkaa Toimipisteet-välilehteä. Täältä voit muuttaa palvelun oletushintaa ja -kestoa tietyssä toimipisteessä tai määrittää, onko palvelu Saatavilla toimipisteessä vai ei.

Muokataksesi toimipisteen tietoja, klikkaa sen nimeä.

Palvelut - Toimipisteet.png

Toimipisteen asetuksissa on viisi osiota: Tiedot, Online & Sovellus, Etukäteismaksut (jos PhorestPay-tili on aktivoitu), Tilat ja Lisäasetukset.

Palvelut - Toimipist. - Valikko.png

Tiedot-osiossa voit muokata palvelun hintaa, henkilöstökategoriakohtaista hintaa ja palvelun kestoa. Täällä voit myös arkistoida palvelun kyseisetä toimipisteestä.

Online & Sovellus -osiossa voit valita haluatko palvelun olevan saatavilla nettiajanvarauksessa, annetaanko siitä nettiajanvarausalennus ja löydät palvelun nettiajanvarauslinkin.

Etukäteismaksut-osio näkyy vain, jos PhorestPay-tili on aktivoitu toimipisteen järjestelmässä. Lisätietoa etukäteismaksuista löytyy tästä ohjeesta.

Tilat-osiossa voit yhdistää palvelun huoneeseen ja/tai laitteeseen.

Lisäasetukset-osiossa voit muuttaa palvelun verokantaa, luoda sille painikkeen kassan Usein käytettyihin, ja lisätä ilmoituksen kun teette palveluun varauksen, kirjaatte asiakkaan sisään tai kun menette maksamaan varausta.

Paina lopuksi Tallenna tallentaaksesi tekemäsi muutokset.