Kuinka muokkaan Asiakas Reconnect tekstiviesti- ja sähköpostimalleja?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muokata kunkin palvelukategorian alkuperäisen ja seurannan sähköposti- ja tekstiviestimalleja.

Mene Markkinointi > Asiakas Reconnect, ja klikkaa sitten kohtaa Valmiit pohjat

Reconnect valmiit pohjat.png

Valitse avattavasta Kategoriat-valikosta, minkä palvelukategorian viestipohjia haluat muokata.

Käytä näytön yläreunan välilehtiä muokataksesi tämän palvelukategorian ensimmäistä sähköpostia, seurantasähköpostia, ensimmäistä tekstiviestä, ja seurantatekstiviestiä. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, klikkaa Tallenna muutokset.

Reconnect valmiit pohjat 2.png