Miten lisään ennakkomaksun asiakkaan ajanvaraukseen?

Tässä artikkelissa näytetään, miten voit lisätä ennakkomaksun asiakkaan varaukseen. Kun asiakas on valmis maksamaan, järjestelmä vähentää automaattisesti ennakkomaksun, jolloin asiakkaan tarvitsee maksaa vain jäljellä oleva summa.

Käytätkö PhorestPayta?

Katso tästä, miten voit käyttää ennakkomaksuja varausten varmistamiseen PhorestPayn avulla.

Ennakkomaksun lisääminen Phorestin työpöytäversiossa

Valitse ajanvaraus kalenterista ja klikkaa Maksa-painiketta. Klikkaa Osto-näyttöä sulkeaksesi Maksutavat-paneelin.

Klikkaa Lisää vaihtoehtoja -painiketta, joka on kohteen hinnan vieressä. Valitse Ennakkomaksu-vaihtoehto.

Syötä summa, jonka asiakas haluaa maksaa ajanvaraukseen, ja klikkaa Ok.

Klikkaa Maksa-painiketta > Valitse maksutapa > Klikkaa Suorita maksu.

Tärkeää: Et voi syöttää summaa, joka ylittää ajanvarauksen kokonaisarvon.

Ajanvaraus muuttuu ajanvarauskalenterissa kultaiseksi. Lisäksi dollarin symboli näkyy osoittamassa, että ennakkomaksu on maksettu. Ajanvarauksen Lisätiedot-osiosta näet tarkemmat tiedot maksetusta ennakkomaksusta.

Ennakkomaksu lisätään automaattisesti maksutapaan nimeltä Tili. Jäljellä oleva maksettava summa näkyy kohdassa Jäljellä.

Valitse maksutapa ja klikkaa Suorita maksu viimeistelläksesi maksutapahtuman.

Ennakkomaksun lisääminen asiakkaan tilille tulevaa käyttöä varten

Voit myös lisätä ennakkomaksun tai hyvityksen suoraan asiakkaan tilille, jotta sitä voidaan käyttää myöhemmin, sen sijaan että se liitettäisiin suoraan ajanvaraukseen.