Miksi henkilöstön jäsenet eivät näytä saatavuutta nettiajanvarauksessa?

Tässä artikkelissa käydään läpi joitakin syitä sille, miksi työntekijät eivät välttämättä näytä saatavuutta nettiajanvarauksessa, vaikka heillä olisi tilaa sarakkeissaan.

Joskus henkilöstön jäsenet eivät välttämättä näytä vapaita aikoja nettiajanvarauksessa, vaikka heidän ajanvarauskalenterissaan on tyhjää tilaa.

Alla olevat vaiheet voivat toimia tarkistuslistana tämän ratkaisemiseksi, jos niin tapahtuu.

Voiko työntekijän varata varauksessa mainittuun palveluun/palveluihin?

Henkilöstön jäseniä voi varata verkossa vain sellaisiin palveluihin, jotka on otettu käyttöön heidän henkilöstöprofiilinsa Palvelut-välilehdellä.

Katso tästä ohjeesta, kuinka voit määrittää palveluita henkilöstön jäsenille.

Onko henkilöstön jäsenellä työvuoro varauspäivänä/-aikana?

Tarkista seuraavaksi, että työntekijän on määrä työskennellä varaushetkellä.

Katso tästä ohjeesta, kuinka lisätä henkilöstön jäsenelle työvuoro.

Ovatko henkilöstön työajat linjassa yrityksen aukioloaikojen kanssa?

Nettiajanvarauksen saatavuus näyttää vain aikavälit, jotka ovat liikkeen aukioloaikojen sisällä. Henkilökunnan jäsenelle voidaan lisätä työvuoro aukioloaikojen jälkeen, mutta nettiajanvaraus ei näytä vapaata aikaa tälle ajalle.

Katso tästä ohjeesta, kuinka voit tarkastella ja muokata yrityksesi aukioloaikoja.

Onko henkilöstön jäsen piilotettu nettiajanvarauksesta?

Voit valita, kenet henkilöstön jäsenistä voidaan varata verkossa. Jos työntekijä on piilotettu nettiajanvarauksesta, häntä ei voi varata verkossa.

Katso tästä ohjeesta, kuinka saat selville onko henkilöstön jäsen piilotettu nettiajanvarauksesta.

Onko palvelulle määritetty huone tai laite, joka on jo käytössä?

Jos huoneen tai laitteen kapasiteetti on täysi, nettiajanvarausjärjestelmäsi ei näytä kyseiselle huoneelle tai laitteelle sillä hetkellä määritettyjen palvelujen saatavuutta, vaikka henkilökuntaa olisi saatavilla.

Tämä ohje näyttää, kuinka voit nähdä onko palveluun määritetty huone tai laite.

Tämä ohje näyttää, kuinka voit nähdä onko palvelukategorialle määritetty huone tai laite.

Onko sinun muutettava nettiajanvarauksesi aikavälien saatavuutta?

Jos tietyt aikavälit eivät näy, sinun on ehkä säädettävä Vapaat ajat- ja/tai Minimitauko-asetuksiasi.

Katso tästä ohjeesta, kuinka voit muuttaa Vapaat ajat- ja Minimitauko-asetuksia.

Onko palvelun kesto ristiriidassa henkilöstön saatavuuden kanssa?

Jos palvelu ei mahdu työntekijän sarakkeen tyhjään kohtaan, nettiajanvarausjärjestelmäsi ei näytä saatavuutta kyseiselle ajalle.

Tässä on joitain hyödyllisiä ohjeita:

Kuinka muokata palvelun kestoa

Kuinka asettaa tekijäkohtaiset kestot palveluille