Miten nettiajanvaraus valitsee henkilökunnan jäsenen, kun asiakas valitsee "Kuka tahansa" vaihtoehdon?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka Phorestin nettiajanvarausjärjestelmä päättää, kenelle henkilöstön jäsenelle aika varataan, kun asiakas valitsee varauksensa aikana vaihtoehdon "Kuka tahansa".

Tehdessään varauksen verkossa asiakkailla on mahdollisuus joko valita tietty henkilökunnan jäsen varaukselleen tai valita "Kuka tahansa" vaihtoehto.

Näyttökuva 2024-01-03 143404.png

Jos asiakas valitsee "Kuka tahansa" -vaihtoehdon, henkilökunnan jäsen valitaan sattumanvaraisesti, jos hän on käytettävissä pyydettynä ajankohtana.

Onko tätä mahdollista säätää?

Tällä hetkellä ei ole mahdollista muuttaa satunnaisesti valittua työntekijää.

Haluatko piilottaa/näyttää henkilöstön jäsenen nettiajanvarauksessa?

Jos haluat näyttää tai piilottaa tiettyjä henkilökunnan jäseniä nettiajanvarausjärjestelmässäsi, katso lisätietoja tästä ohjeesta