Mitä muutoksia Phorestin uusimmassa versiossa on? (Versioiden muutosloki)

Tämä artikkeli käsittelee yksityiskohtaisesti julkaistujen Phorest-versioiden muutoksia.

8.4.36 (Viimeisin versio)

Julkaisupäivä: 15. maaliskuuta, 2023

Mitä päivitys sisälsi

• Ratkaistu ongelma, jossa maksunäyttö jäi "jumiin" näytölle.

Lataa viimeisin Phorest versio tästä.

8.4.34

Julkaisupäivä: 6. maaliskuuta, 2023 (aluksi vain Kanada).

Mitä päivitys sisälsi

• PhorestPay-maksupäätteet tukevat nyt maksujen palautuksia Interac-maksuilla (vain Kanada).
8.4.33

Julkaisupäivä: 28. helmikuuta, 2023

Mitä päivitys sisälsi

• Lisäyksiä espanjankielisiin käännöksiin.
  • Lisäyksiä hollanninkielisiin käännöksiin.
8.4.32

Julkaisupäivä: 7. helmikuuta, 2023

Mitä päivitys sisälsi

• Päivitetty joitakin maksuvirhekäännöksiä.
  • Ostonäyttöön lisätty ominaisuus, joka mahdollistaa lisäpäivitysten julkaisemisen.
  • Päivitetty URL-osoite varastomäärään.
  • Päivitetty URL-osoite kohdassa Tuki > Etäyhteys.
  • Päivitetty mainoshallinnan evästeiden suostumusnäyttö.
8.4.29

Julkaisupäivä: 10. tammikuuta, 2023

Mitä päivitys sisälsi

• Parannettu virheilmoitus PhorestPay-maksupäätteen virheiden kohdalla.
  • Muokattu Stripe-palvelimen päätevirran aikakatkaisun kesto.
  • Lisätty virhekäännöksiä PhorestPay-maksupäätteen offline-, aikakatkaisu-, ja pääte varattu -virheille.
  • Uusi välilehti lisätty kohtaan Hallinta > Yritys > Tulotyyppien tilit, jonka avulla voidaan määrittää Tippi-tilejä per käyttäjä.
  • Parannettu No Show tapaa koskeva dialogivastaus tietokoineille, joissa on hitaammat prosessorit.
8.4.28

Julkaisupäivä: 30. marraskuuta, 2022

Mitä päivitys sisälsi

• Ratkaistu ongelma, jossa PhorestPay-talletusmaksut näytettiin joskus kahdesti myyntinäytössä
  • Parannuksia PhorestPay-maksupäätteen maksun peruuttamiseen Phorest GUI:sta.
8.4.27

Julkaisupäivä: 15. marraskuuta, 2022

Mitä päivitys sisälsi

• Ratkaistu ongelma, jossa 3DS-tietoturvan sisältävät kortit eivät aina toimineet PhorestPay-maksupäätteillä.

Ladataksesi Phorest-järjestelmän viimeisimmän version, klikkaa tästä.