Miten näen työntekijän koko viikon ajanvaraukset?

Tässä artikkelissa näytämme, miten voit tarkastella henkilöstön jäsenen viikkonäkymää ajanvarauskalenterissa.

Oletusarvoisesti ajanvarausnäytöllä näkyvät automaattisesti tämän päivän ajanvaraukset ja kaikkien niiden tekijöiden sarakkeet, jotka on merkitty työvuoroon kyseisenä päivänä.

Viikkonäkymän tarkasteleminen

Voit tarkastella tietyn henkilön ajanvarauksia viikkonäkymässä klikkaamalla henkilön sarakkeen yläosaa ja valitsemalla Viikkonäkymä.

Henkilön vaihtaminen

Jos haluat pysyä viikkonäkymässä, mutta tarkastella toisen henkilön ajanvarauksia, vaihda henkilöä käyttämällä henkilön valintapudotusvalikkoa.

Palaaminen päivittäiseen kaikkien henkilöiden näkymään

Palataksesi oletusarvoiseen päivittäiseen näkymään, klikkaa Päivä.