Kuinka teen ryhmävarauksen usealle henkilölle?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tehdä varauksia useille henkilöille/ryhmille.

Video-ohje (englanniksi)

Asteittainen ohje

Ryhmävarauksen luominen salongissa

Siirry kohtaan Ajanvaraukset > Luo ensimmäinen varaus ryhmän ensimmäiselle asiakkaalle.

Lisätäksesi toisen henkilön, paina Lisää > Ryhmä

Näyttökuva 2023-11-10 093054.png

Näet, että Henkilö 2 näkyy asiakkaan tiedoissa (Tämä on täytetty asiakaspaikka, eikä se ole järjestelmässäsi oleva asiakaskortti)

Napsauta asiakastietojen vieressä olevaa X- painiketta poistaaksesi Henkilö 2 -kohdan ja syötä toisen asiakkaan tiedot.

Valitse henkilöstön jäsen toiselle asiakkaalle

Valitse palvelut toiselle asiakkaalle

Toista, kunnes sinulla on kaikki asiakkaat tässä ryhmässä

Napsauta Valmis, kun kaikille ryhmän asiakkaille on osoitettu palvelut varauksen suorittamiseksi

Ryhmävarauksen luominen nettiajanvarauksessa

Asiakkaat voivat myös luoda ryhmävarauksia tehdessään varauksen verkossa napsauttamalla Lisää henkilöitä -painiketta.

Varauksen lisähenkilöt näkyvät kalenterissasi nimillä Henkilö 2, Henkilö 3, jne., ja voit päivittää heidän asiakastietonsa varauksen saapumisen jälkeen noudattamalla samoja yllä olevia ohjeita.

Näyttökuva 2023-11-10 093728.png

Salongin brändätty sovellus

Asiakkaat eivät tällä hetkellä voi luoda ryhmävarausta, jos he tekevät varauksen salongin brändätyssä sovelluksessa.