Ajanvarauksen teko, poisto ja maksaminen Phorest Go -sovelluksella

Kuinka voin tehdä, maksaa tai poistaa ajanvarauksen puhelimella tai tabletilla?

Tämä artikkeli sisältää seuraavat ohjeet:

Ajanvarauksen teko Phorest Go -sovelluksella

Kun haluat tehdä ajanvarauksen Phorest Go -sovelluksella, paina sormella hetken aikaa sitä kohtaa mihin haluat varauksen tehdä.

Paina Luo ajanvaraus

Sinulle aukeaa Etsi asiakas sivu. Laita asiakkaan tiedot, jos kyseinen asiakas on käynyt teillä aiemminkin, sovellus ehdottaa kyseistä asiakasta ja voit valita hänet näpäyttämällä hänen nimeään.

Jos taas kyseessä on uusi asiakas, voit kirjoittaa kaikki asiakkaan tiedot ja sen jälkeen paina Lisää.

Kun asiakkaan tiedot on laitettu, pääset palveluiden valintaan. Valitse ensin palvelukategoria...

ja sen jälkeen palvelu.

Kun olet valinnut palvelun, varaus on valmis.

• Voit lisätä varaukseen useampia palveluita klikkaamalla Lisää toinen palvelu.
  • Voit lisätä varaukseen muistiinpanoja klikkaamalla Lisää asiakasmuistiinpano.

Pääset varauksesta takaisin kalenterinäkymään, klikkaamalla "X" painiketta näytön yläreunasta

Nyt varaus näkyy kalenterissa.

Ajanvarauksen poisto Phorest Go -sovelluksella

Jos haluat poistaa ajanvarauksen, näpäytä poistettavaa varausta kerran niin että sen tiedot aukeavat. Sen jälkeen ota sormella kiinni palvelun hinnan kohdalta ja vedä riviä vasemmalle, niin saat Poista ja Peruuta painikkeet esiin.

IMG_7682.PNG   IMG_7699.PNG

• Valitse Poista jos kyseessä on sinun oma poistosi, esim. jos sinun pitää poistaa virhevaraus. Poistettu ajanvaraus ei jää asiakkaan historiaan näkyviin.
  • Valitse Peruuta, jos kyseessä on asiakkaan peruuttama aika. Peruutus jää asiakkaan historiaan näkyviin.

Varauksen maksaminen Phorest Go -sovelluksella

Napauta kalenterista sitä varausta, jonka haluat maksaa. Kun varauksen tiedot aukeavat ruudulle, paina Kirjaa sisään

Ja sen jälkeen Maksa

Jos asiakkaalla ei ole vielä markkinointisuostumusta merkittynä, saat tälläisen alla olevan kuvan mukaisen ponnahdusikkunan ruudulle. Siinä kysytään asiakkaan markkinointisuostumusta. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

• Hyväksy - Asiakas haluaa saada markkinointiviestejä. Tämä merkitsee järjestelmään että asiakkaalla on markkinointilupa.
  • Hylkää - Asiakas ei halua saada markkinointiviestejä. Tämä merkitsee järjestelmään että asiakkaalla ei ole markkinointilupaa.
  • Ohita - tämä ohittaa kysymyksen ja kysymys tulee uudestaan ruudulle kun seuraavan kerran maksatte asiakkaan ajanvarausta

Tämän jälkeen pääset kassanäkymään. (kuva alla)

Näytön yläreunassa näkyy asiakkaan palvelut, joita ollaan maksamassa.

Jos sinun tarvitsee muuttaa palvelun hintaa/maksettavaa summaa, klikkaa yläreunassa näkyvän palvelun nimestä ja pääset muuttamaan hintaa tai lisäämään alennuksen (prosentti- tai euromääräisen alennuksen).

IMG_7687 2.PNG

Näytön alareunassa Yhteenveto summan alapuolella on painikkeet, josta voidaan myydä asiakkaalle lisäksi tuotteita, palveluita tai lahjakortteja.

IMG_7689 2.PNG

Kun olet valmis maksamaan, paina Maksa

Valitse millä maksutavalla asiakas maksaa. Klikkaa maksutavan kohdalta näytön oikeaa reunaa ja pääset syöttämään maksettavan summan kyseiselle maksutavalle ja paina sitten Vahvista, viedäksesi maksun loppuun.

Voit myös jakaa maksun kahden eri maksutavan välillä.

Lopuksi, halutessasi voit tulostaa kuitin (jos kuittitulostin on yhdistettynä tietokoneeseen) tai lähettää kuitin asiakkaalle sähköpostitse.