Kuinka henkilöstön jäsenet voivat saada ajanvarausilmoituksia Phorest Go -sovelluksessa? (Push-ilmoitukset)

Tämä artikkeli näyttää, kuinka tiimisi voi vastaanottaa push-ilmoituksia ajanvarauksista puhelimiinsa.

Phorest Go push-ilmoitusten käyttöönotto voi auttaa tiimiäsi pysymään aikataulussaan. Kun ilmoitukset on käytössä, henkilöstön jäsenet voivat mukauttaa omia asetuksiaan ja vastaanottaa push-ilmoituksia seuraavista vaihtoehdoista:

• Uusi ajanvaraus on tehty
  • Ajanvaraus kirjataan sisään
  • Ajanvarauksen ajankohtaa on muutettu
  • Ajanvaraus on peruttu
  • Asiakas jättää arvostelun

Video-ohje (englanniksi)

Ilmoitusten käyttöönotto

Ota push-ilmoitukset käyttöön Phorest Go:ssa avaamalla sivuvalikko ja valitsemalla Asetukset > Ilmoitukset.

Go valikko - Asetukset.jpgNäyttökuva 2024-07-03 103941.pngGo Asetukset - Ilmoitukset.jpg

Valitse seuraavaksi ilmoitukset, joita haluat vastaanottaa.

Go ilmoitukset valikko.jpg

'Kesto' asetuksen käyttö

Kesto-asetuksen avulla voit hallita push-ilmoituksia, jotta saat tiettyjä ilmoituksia vain, jos ajanvaraus on määritetyn ajan sisällä.

Jos esimerkiksi ajan siirtämisen kestoksi on asetettu 7 päivän kuluessa:

• Jos asiakkaan ajanvaraus on tällä hetkellä seuraavan 7 päivän sisällä ja se siirretään toiseen päivämäärään, saat ilmoituksen.
  • Jos asiakkaan ajanvaraus on 8 päivän päästä tai myöhemmin ja se siirretään toiseen päivämäärään, et saa ilmoitusta.

Säädä Kesto-asetusta haluamasi mukaan ja pysy ajan tasalla sinulle tärkeimmistä varauksista.

Kuinka se toimii?

Kun ilmoitukset on otettu käyttöön, henkilöstön jäsenet saavat ilmoituksia välittömästi tietyn toiminnon jälkeen.

Jos esimerkiksi tekijän ajanvaraus peruuntuu, hänen puhelimeensa lähetetään välittömästi push-ilmoitus peruutetusta ajasta.

Ilmoituksen painaminen avaa Phorest Go:n ja tuo työntekijän ajanvarauksen päivämäärään.

Miltä ilmoitukset näyttävät?

Ilmoitus sisäänkirjautumisesta

Go ilmo, sisäänkirjaus.jpg

Ilmoitus uudesta ajanvarauksesta

Go ilmo, uusi ajanvaraus.jpg

Ilmoitus peruutuksesta

Go ilmo, varaus peruttu.jpg

Ilmoitus varauksen siirtämisestä

Go ilmo, varaus siirretty.jpg

Ilmoitus arvostelusta

Go ilmo, arvio.jpg

Oletusasetukset

Push-ilmoitukset ovat oletusarvoisesti käytössä koko henkilöstölle, mutta vain heidän oman sarakkeensa ajanvarauksille. Arvostelut ovat myös käytössä, mutta vain heidän omia arvostelujaan varten. Jos ilmoituksessa on käytettävissä kesto-asetus, oletusasetus on 7 päivän kuluessa

Pääsyn rajoittaminen kaikkiin ajanvarauksiin

Jos henkilöstön jäsenelle on annettu Katso kaikkien tekijöiden sarakkeet -pääsyoikeus, hän voi päättää, haluaako hän vastaanottaa ilmoituksia vain omista ajanvarauksista vai kaikista ajanvarauksista. Voit rajoittaa tätä pääsyä niin, että he eivät voi vastaanottaa ilmoituksia muiden henkilöstön jäsenten varauksista. Tämä pääsyoikeus löytyy kohdasta Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit > Phorest Go (Mobiili) > Kalenteri.

Go kalenteri sarakkeet.png

Esimerkki pääsyoikeuden kanssa                               Esimerkki ilman pääsyoikeutta

Go ilmoitukset, kaikki oikeudet.jpg                      Go ilmoitukset, raj. oikeudet.jpg

Arvostelut

Oikeus vastaanottaa push-ilmoituksia kaikista arvosteluista tai vain omilta asiakkailta on yhteydessä Omistajan näkymä -pääsyoikeuteen kohdassa Phorest Go (Mobiili) > Henkilöstön suorite.

Go omistajan näkymä oikeus.png

Esimerkki pääsyoikeuden kanssa                      Esimerkki ilman pääsyoikeutta

Go ilmoitukset, arvostelut kaikki oikeudet.jpg              Go ilmoitukset, arvostelut raj. oikeudet.jpg

Push-ilmoitusten käyttöönotto laitteellasi

Jotta Phorest Go:n push-ilmoitukset toimivat, sinun on otettava ilmoitukset käyttöön Phorest Go -sovelluksessa älypuhelimellasi ja/tai älykellossasi.

Kun avaat Phorest Go -sovelluksen ensimmäisen kerran, näet alla olevan kehotteen jossa pyydetään sallimaan push-ilmoitukset.

Go salli ilmoitukset.jpg      Go salli ilmoitukset 2.jpg

Jos et saanut kehotetta tai poistit ilmoitukset käytöstä ja haluat ottaa ne uudelleen käyttöön, voit tehdä sen laitteesi ilmoitusasetuksista.

Etkö näe ilmoituksia älykellossasi?

Jos käytät push-ilmoituksia älykellossa etkä näe niitä, siihen voi olla useita syitä. Useimmissa laitteissa, jos olet ottanut push-ilmoitukset käyttöön sekä älykellossasi että älypuhelimessasi, et saa ilmoituksia, kun puhelimesi lukitus avataan; saat ne sen sijaan puhelimeesi.

Tässä on lisätietoja Apple Watchin push-ilmoituksista.

Tässä on lisätietoja Android kellon push-ilmoituksista.

Eikö sinulla ole Phorest Go -sovellusta käytössäsi? Katso tämä ohje.