Kuinka otan käyttöön kanta-asiakasohjelman?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten palveluita ja tuotteita lisätään/poistetaan TreatCard kanta-asiakasohjelmasta.

Video (englanniksi): Määritä & aktivoi kanta-asiakasohjelma

Asteittainen ohje

Pääset TreatCard-asetuksiin siirtymällä kohtaan Markkinointi > TreatCard

Pisteiden asettaminen

Tämän sivun yläreunassa voit määrittää, kuinka monta pistettä asiakas ansaitsee jokaisesta palveluihin ja/tai tuotteisiin käytetystä eurosta. Voit tehdä tämän klikkaamalla ruutua ja käyttämällä ponnahdusikkunaa syöttääksesi uuden luvun.

Näyttökuva 2023-10-20 143357.png

Jos haluat asiakkaiden saavan pisteitä vain yhdestä näistä etkä toisesta, aseta pisteet 0:ksi siihen kohtaan, jolle et halua tarjota pisteitä.

Esimerkki (kuva): palveluista saa 1 kanta-asiakaspisteen jokaista 1 € kohden, joka on käytetty. Tuotteista ei saa pisteitä.

Näyttökuva 2023-10-20 143528.png

Palkintojen luominen

Valitse, lisäätkö palvelupalkinnon vai tuotepalkinnon ja klikkaa sitten +Lisää -painiketta aloittaaksesi uuden palkinnon luomisen.

Näyttökuva 2023-10-20 143859.png

Valitse seuraavaksi palvelu tai tuote, jonka haluat lisätä palkinnoksi. Voit käyttää Valitse-painiketta nähdäksesi täyden luettelon palveluista tai tuotteista.

Näyttökuva 2023-10-20 144037.png

Matriisi-asetus

Jos matriisi-asetus on otettu käyttöön palkintoa varten, asiakkaat eivät voi lunastaa tätä palkintoa, jos he ovat jo varanneet ja/tai ostaneet sen aiemmin.

Matriisi-asetuksen poistaminen käytöstä tarkoittaa, että kuka tahansa voi lunastaa tämän palkinnon, vaikka hän olisi jo varannut palvelun tai ostanut tuotteen aiemmin.

On suositeltavaa jättää tämä asetus käyttöön (ruutu valittuna), koska kanta-asiakaspalkinnot on loistava tapa saada asiakkaat kokeilemaan uusia asioita, mikä voi johtaa tulojesi kasvuun, jos asiakkaalla on hyvä kokemus uudesta asiasta. Tämän seurauksena he varaavat/ostavat sen säännöllisesti tulevaisuudessa.

Näyttökuva 2023-10-20 144037.png

Lopeta klikkaamalla Tallenna. Palkinto on nyt luotu ja sitä tarjotaan asiakkaille tulevaisuudessa. Katso tästä ohjeesta, kuinka asiakkaat voivat lunastaa palkintoja.

Palkinnon poistaminen

Voit poistaa palkinnon siirtymällä kohtaan Markkinointi > TreatCard > klikkaa kerran aktiivista palkintoa kohdassa Palvelupalkinnot tai Tuotepalkinnot, ja klikkaa sitten Arkistoi-painiketta.

Kun palkinto on arkistoitu, asiakkaasi eivät voi enää lunastaa sitä.

Näyttökuva 2023-10-20 144930.png

Fyysisten kanta-asiakaskorttien tilaaminen

Tilataksesi fyysisiä kanta-asiakaskortteja, olethan yhteydessä salonkien kasvuasiantuntijaan tai Phorestin tukitiimiin.