Kuinka asiakas lunastaa kanta-asiakaspalkinnon?

Video (englanniksi): Ilmaisen tuote- tai palvelulahjan antaminen asiakkaalle

Asteittainen ohje

Kanta-asiakaspalkinnon varaaminen on yksi tärkeimmistä osista Phorest-järjestelmää, kun halutaan maksimoida mahdollinen tuotto. Seuraavat vaiheet näyttävät sinulle Phorestin suositteleman prosessin saadaksesi kaiken irti järjestelmästä.

Palkinnon lunastaminen Phorest-järjestelmässä

Palvelupalkinnon lunastaminen

Kun asiakas on kerännyt tarpeeksi pisteitä palkinnon lunastamiseen, huomaat Kanta-asiakaskortti-painikkeen vilkkuvan näytön alareunassa, kun varaat hänen tapaamistaan. Asiakkaan pistemäärä näkyy myös.

Klikkaa Kanta-asiakaskortti-painiketta nähdäksesi luettelon tarjolla olevista palkinnoista, ja klikkaa sitten palkintoa varataksesi sen.

Kun tapaaminen on varattu, siinä lukee REWARD, joka osoittaa että kyseessä on kanta-asiakaspalkinto.

Pisteet vähennetään asiakkaan kanta-asiakaskortilta, kun aika on varattu. Pisteet palautetaan automaattisesti asiakkaalle, jos aika peruutetaan/poistetaan.

Kun asiakas on käyttänyt palkintohoitonsa, klikkaa tapaamista ja paina Maksa.

Palkinto on listattu hintaan 0.00 ja sen kuvauksessa on (Palkinto).

Näyttökuva 2023-09-28 125941.png

Viimeistele tapaaminen klikkaamalla Maksa uudelleen. Jos asiakkaan varauksessa on muita palveluita/tuotteita, jotka eivät ole ilmaisia, valitse maksutapa ja viimeistele myynti klikkaamalla Maksa.

Tuotepalkinnon lunastaminen

Tuotepalkinnon voi lunastaa Osto-näytöstä. Jos asiakkaalla on tarpeeksi pisteitä palkinnon lunastamiseen, kanta-asiakaspainike vilkkuu ja näyttää hänen saamiensa pisteiden määrän.

Klikkaa painiketta nähdäksesi luettelon saatavilla olevista palkinnoista.

Jos klikkaat tuotepalkintoa, se lisätään myyntiin ja sen kuvauksessa on (Palkinto), joka osoittaa, että kyseessä on kanta-asiakaspalkinto.

Näyttökuva 2023-09-28 130605.png

Palkinnon lunastaminen Phorest Go -sovelluksessa

Jos asiakkaalla on tarpeeksi pisteitä palkinnon lunastamiseen, Palvelukategoriat-näytössä näkyy kanta-asiakaspainike, kun varaat asiakkaan tapaamista.

Napauta sitä nähdäksesi luettelon lunastettavista palkinnoista ja napauta sitten palkintoa varataksesi sen asiakkaalle.

Huomio: Tällä hetkellä ei ole mahdollista lunastaa tuotepalkintoja Phorest Go -sovelluksen kautta.