Kuinka annan kanta-asiakaskortin uudelle asiakkaalle?

Tässä artikkelissa näytetään, kuinka kanta-asiakaskortti määritetään asiakkaalle, jolla ei vielä ole sellaista.

Video (englanniksi): Uuden kanta-asiakaskortin määrittäminen asiakkaalle

Asteittainen ohje

Voit muuttaa kanta-asiakasjärjestelmän asetuksia siirtymällä kohtaan Markkinointi > TreatCard

Näyttökuva 2023-10-19 120447.png

Klikkaa Asetukset-painiketta

Näyttökuva 2023-10-19 120615.png

Sitten voit lisätä kehotteen sisään kirjauksen ja/tai maksun yhteydessä, joka ilmoittaa jos asiakkaalla ei ole kanta-asiakaskorttia.

Näyttökuva 2023-10-19 120656.png

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka uusi kanta-asiakaskortti lisätään asiakkaalle, kun hälytys Kun kirjaat sisään -valintaruutu on valittuna:

Kun uusi asiakas saapuu varaamalleen tapaamiselle, kirjaa heidät normaalisti sisään.

Näyttökuva 2023-10-19 120931.png

Sitten saat ponnahdusikkunan, jossa kysytään haluatko antaa kanta-asiakaskortin?

Näyttökuva 2023-10-19 121140.png

Skannaa vain kanta-asiakaskortti (tai voit kirjoittaa hoitokortin numeron manuaalisesti) asiakkaalle ja klikkaa OK.

Asiakas on nyt aktiivinen järjestelmässä!