Kuinka asiakkaat voivat täyttää konsultaatiolomakkeet salongissa ollessaan?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka saada salongin asiakas täyttämään digitaalinen konsultaatiolomake iPadilla/tabletilla Phorest Go -sovelluksen kautta.

Video-ohje (englanniksi)

Asteittainen ohje

Voit tarkastella konsultaatiolomakkeita Phorest Go -sovelluksessa painamalla Lisää-painiketta kalenterin vasemmassa yläkulmassa ja valitsemalla sitten Konsultaatiolomakkeet.

Phorest Go valikko - konsultaatiot.jpg

1. Valitse asiakkaasi täytettävien konsultaatiolomakkeiden luettelosta.
  2. Syötä PIN-koodisi.
  3. Pyydä asiakasta täyttämään lomake ja lisäämään allekirjoituksensa lomakkeen alareunaan.
  4. Syötä PIN-koodisi uudelleen.
  5. Tarkista täytetty lomake asiakkaasi allekirjoituksella.