Mitä maksuja Etukäteismaksujen käyttöön kuuluu?

Tämän artikkelin tiedot koskevat yrityksiä, jotka käyttävät PhorestPayta Stripen kautta

Sitoutuneet asiakkaat, joka kerta!

Nyt voit veloittaa asiakkailta etukäteismaksuja heidän tehdessään ajanvarausta verkossa, mikä auttaa vähentämään haamuasiakkaita ja parantamaan kassavirtaustasi. Luo älykkäämpiä etukäteismaksuja veloittamalla enemmän uusilta asiakkailta tai asiakkailta, joilla on tapana jättää tulematta paikalle.

Klikkaa aluettasi nähdäksesi aluetta koskevat transaktiokustannukset.

Suomi

Etukäteismaksuja koskevat transaktiomaksut menevät Suomessa alla mainitulla tavalla.

• 1.39% käsittelymaksu, kuitenkin aina vähintään 1€ (vähimmäismaksu)
  • Esimerkki vähimmäismaksusta: Jos asiakkaan etukäteismaksu on 5€, summasta veloitetaan 1€
  • Esimerkki käsittelymaksusta: Jos asiakkaan etukäteismaksu on 100€, summasta veloitetaan 1.39€

Kaikki maksut vähennetään ennen kuin maksu talletetaan pankkitilillesi.

Milloin saan rahani?

Tilityksiä käsitellään päivittäin, ja tulet vastaanottamaan rahasi jokaisesta käsitellystä maksutapahtumasta 1 arkipäivän kuluttua. Saat kuukausittain laskun, joka sisältää yhteenvedon edellisen kuukauden kokonaismaksuistasi + veroista (jos sovellettavissa alueellasi). Näet nämä laskut menemällä Phorest-järjestelmässä Hallinta > PhorestPay > Katso laskuja

Voit myös mennä Hallinta > PhorestPay ja klikata tilityksen oikeassa reunassa olevaa Lataa CSV -painiketta saadaksesi erittelyn maksutapahtumista ja niihin liittyvistä maksuista. Jos haluat lisätietoa aiheesta, katso tämä ohje

Tärkeää: Varaukset, joista on veloitettu vain vähimmäismaksu, eivät näy maksutiedoissa kohdassa Hallinta > PhorestPay > Lataa CSV. Klikkaa yllä olevasta pudotusvalikosta aluettasi nähdäksesi etukäteismaksujen vähimmäismaksun määrän.

Aloita kustomoitujen etukäteismaksujen käyttö

Saadaksesi lisätietoa kustomoitujen etukäteismaksujen käyttöönotosta, katso tämä ohje