Miten tarkastelen PhorestPay maksujani ja tilityksiäni?

Tämä artikkeli näyttää missä voit tarkastella PhorestPay maksutietoja, tilityksiä ja kuinka voit ladata niitä CSV tiedostoina.

Aloita menemällä Hallinta > PhorestPay tarkastellaksesi PhorestPay-sivua.

Näyttökuva 2023-03-07 142945.png

Sivun yläosassa näet:

• Saldo: viimeisimmät tulot jotka ovat valmiita tilitettäviksi.
  • Edellinen Tilitys: summa ja päivä milloin se maksettiin.
  • Seuraava Tilitys: näyttää seuraavan maksun suuruuden. Maksuja suoritetaan päivittäin ja niissä kestää 1 arkipäivä näkyä pankkitililläsi.

Jos et ole vielä aktivoinut PhorestPay ominaisuutta, näet Aktivoi PhorestPay painikkeen näytöllä. Kun olet aktivoinut PhorestPay ominaisuuden, näet aloitussivun. Jos tarvitset apua PhorestPayn aktivoinnissa, klikkaa tästä.

Tilitystietojen lataus valitulta ajanjaksolta

Klikkaa Lataa valittu ajanjakso painiketta, sitten määritä haluamasi ajanjakso ja klikkaa Lataa CSV.

Näyttökuva 2023-03-07 143517.png

Yksittäisten tilitystietojen lataus

Klikkaa Lataa CSV painiketta Tilityksen Tiedot -kohdasta ladataksesi yksittäisen tilityksen tiedot.

Näyttökuva 2023-03-07 143727.png

Ladatun CSV tiedoston tarkastelu

Voit käyttää tiedoston tarkasteluun taulukkolaskentaohjelmaa, kuten Google Sheets, Microsoft Excel, tai OpenOffice.

CSV sisältää seuraavat tiedot:

Näyttökuva 2023-03-07 144206.png

Näyttökuva 2023-03-07 144219.png

Jos tarvitset lisää tietoa näihin liittyvistä maksutapahtumista (esim. palvelun nimi, tuotteen nimi jne.) löydät tiedot Phorest-järjestelmästäsi kohdasta Hallinta > Kassa.

Tilitysraportin tarkastelu

Jos tarvitset lisätietoa tilitysraportin avaamisesta ja sisällöstä, katso tämä ohje

PhorestPay-tilin tietojen muuttaminen

Jos haluat päivittää PhorestPay-tilisi tietoja, klikkaa tästä