Myyntiraportti eriteltyinä palveluiden, kurssien, tuotemyynnin ja muun kuin myynnin mukaan sekä näiden myyntien taloudelliset kokonaissummat.

Myynti luokittain -raporttien tarkoituksena on näyttää prosenttiosuus tuotoista, joita kukin myyntityyppi tuottaa yritykselle.

Vaiheittainen opas

Voit tarkastella tätä raporttia valitsemalla Hallinta > Raportit > Taloushallinto > Myynti luokittain

Palvelut

Tässä osiossa luetellaan palveluluokasi ylhäältä alas sen perusteella, mitkä palveluluokat tuottivat eniten tuloja.

• Se antaa sinulle myytyjen palvelumäärien kussakin palveluluokassa
  • Seuraavaksi sillä on syntyneet nettoarvot yhdessä syntyneen alv: n kanssa.
  • Sen jälkeen meillä on yhteensä netto plus alv.
  • Lopuksi se antaa sinulle prosenttiosuuden tuotosta kussakin palveluluokassa, mikä voi osoittaa sinulle, mitkä ovat suosituimmat palvelusi valittujen päivämäärien välillä.

Kurssit myyty

Myydyt kurssit -osiossa näytetään kurssit, jotka myydään samalla erittelyllä kuin Palvelut

Tuotteet

Tuotteet-osio antaa sinulle saman alennuksen tuotteille tuotetuista tuloista kuin yllä olevat palvelut.

Muu kuin liikevaihto

Tämä näyttää myytyjen tositteiden ja talletusten määrän sekä kokonaishinnan

Ensimmäisen alueen liikevaihto ei sisällä liikevaihtoa, ja kassakirja-osiossa näkyy yhteensä 180 ja vain 80.
Syynä tähän on se, että kassakirja-osiossa näkyy kokonaismyynti, joka ei ole tuloja, vähennettynä käytetyillä alennuksilla.

Maksujen erittely

Tässä osiossa on erittely siitä, miten tulot tuotiin kaikkien eri maksutapojesi perusteella