Kuinka muutan palveluni Verkkovaraus näkyvyyttä julkiseksi/yksityiseksi?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit lisätä/poistaa palvelun Verkkovaraus sivuiltasi.

Klikkaa Hallinta ja Palvelut

2214A70B-414A-4877-99FC-A2D58295D3C9.jpegKlikkaa Palvelun nimeä avataksesi palvelu profiili, seuraavaksi klikkaa Verkko & Sovellus välilehteä ja muuta Saatavilla verkossa kohtaan Ei, lopuksi klikkaa Tallenna.

Jos haluat pitää palvelun verkossa, mutta vain tietylle henkilökunnalle, voit tehdä sen asettamalla henkilöstön pätevyyden . Voit rajoittaa palvelun online-varauksen päiviä asettamalla palvelun erikoistarjoukseksi