Kuinka muutan palvelun näkyvyyttä nettiajanvarauksessa?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit lisätä/poistaa palvelun nettiajanvarauksesta.

Mene Hallinta > Palvelut

Klikkaa palvelun nimeä avataksesi sen profiilin. Siirry uuteen näkymään klikkaamalla kohtaa Online & Sovellus.

Jos haluat poistaa palvelun nettiajanvarauksesta, muuta Näytä nettiajanvarauksessa asetus kohtaan Ei.

Jos haluat näyttää palvelun nettiajanvarauksessa, muuta Näytä nettiajanvarauksessa asetus kohtaan Kyllä.

Jos haluat pitää palvelun verkossa, mutta vain tietylle henkilökunnalle, voit tehdä sen asettamalla palvelun saataville ainoastaan halutulle henkilöstölle. Voit rajoittaa palvelun nettiajanvarauksen päiviä asettamalla palvelun erikoistarjoukseksi.

Online lisäasetukset

Asettaaksesi lisäasetuksia palvelun näkyvyydelle nettiajanvarauksessa, paina Online & Sovellus -sivun alaosassa olevaa kohtaa Näytä lisäasetukset

Lisäasetukset mahdollistavat seuraavat muutokset:

• Netissä näkyvä nimi: Jos haluat palvelun näkyvän eri nimellä nettiajanvarauksessa
  • Netissä näkyvä kesto: Jos haluat että asiakkaat näkevät eri keston nettiajanvarauksessa
  • Alennus: Alennus % tai € annetaan kun tämä palvelu varataan netin kautta