Kuinka määritän, mihin palveluihin/hoitoihin työntekijän voi varata?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten määrität mihin palveluihin työntekijän voi varata.

Valitse Hallinta > Henkilöstö, ja napsauta työntekijän nimeä avataksesi heidän työntekijäprofiilinsa. Napsauta ylhäällä olevaa Palvelut-painiketta, määritä tarvittavat palvelut, ja napsauta lopuksi Tallenna.

Qualifications FI 1.png

Jos haluamaasi palvelukategoria ei näy sivupalkissa, napsauta +Lisää Kategoria lisätäksesi haluamasi luokan.

Qualifications FI 2.png

Jos työntekijä tekee täsmälleen samaa palvelua kuin toinen työntekijä, voit käyttää Kopioi palvelut henkilöltä valikkoa kopioidaksesi kätevästi palvelukategorian.

Screenshot 2022-10-21 at 15.52.52.png

Kun olet valmis, klikkaa lopuksi Tallenna.

Verkko Ajanvaraus

Jos haluat estää tietyn työntekijän varaus mahdollisuuden palvelulle verkossa mutta pitää heidät varattavissa sisäisesti henkilökuntana, aseta kyseinen palvelu heidän profiilissaan kohtaan Ei

Voit silti tehdä työntekijälle varauksia sisäisesti mutta saat ilmoituksen jossa huomautetaan "tämä työntekijä ei ole pätevä palveluun. Haluatko jatkaa?" Klikkaamalla Kyllä hyväksyt ajanvarauksen tekemisen.

Jos haluat piilottaa työntekijän kokonaan verkko ajanvaraus järjestelmästä, klikkaa tästä ohjeeseen miten se tehdään.