Tämä artikkeli näyttää kuinka voit luoda erikoistarjouksen.

Luodaksesi ja hallitaksesi erikoistarjouksia, mene Hallinta > Erikoistarjoukset.

Näet listan kaikista tekemistäsi erikoistarjouksista. Luodaksesi uuden, klikkaa Lisää erikoistarjous -painiketta ruudun alareunassa.

Pääset nyt lisäämään erikoistarjouksen tiedot:

1. Kirjoita erikoistarjoukselle nimi. Tämä nimi näkyy myös asiakkaille nettiajanvarauksessa.
  2. Valitse mikä palvelu erikoistarjoukseen kuuluu.
  3. Valitse minkä palvelukategorian alle haluat erikoistarjouksen näkyviin, onko kyseessä yhden hengen palvelu vai esimerkiksi kahden hengen paketti, ja mikä erikoistarjouksen kokonaishinnaksi tulee.
  4. Määrittele erikoistarjouksen voimassaoloaika.

5. Voit lisäksi merkitä kuinka monta erikoistarjousta yhdelle päivälle voi tulla ja kuinka monta työntekijää voi tehdä erikoistarjouksia samaan aikaan. Voit myös tarvittaessa poissulkea työntekijän erikoistarjouksesta, jolloin sitä ei voi varata hänelle

6. Valitse haluatko erikoistarjouksen näkyvän nettiajanvarauksessa.

7. Lisää jokin kuvaus tai infoteksti erikoistarjoukselle. Asiakkaat näkevät tämän nettiajanvarauksessa.

Muista lopuksi Tallentaa muutokset.

Erikoistarjoukset tulevat nettiajanvarauksessa näkyviin kahteen paikkaan: Erikoistarjoukset-osioon ja siihen palvelukategoriaan, joka erikoistarjouksen asetuksiin on määritelty.