Kuinka sallin asiakkaiden kirjoittaa viestin ajanvarauksen yhteyteen?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit antaa asiakkaille mahdollisuuden jättää viesti kun he tekevät ajanvarausta.

Mene Hallinta > Asetukset > Online > Ajanvaraussäännöt

Aseta Näytä muistiinpanot kohtaan Kyllä, sitten klikkaa Tallenna.

Tämä asetus ottaa käyttöön kommentti kentän ajanvaraus vahvistus sivulla, jossa asiakkaasi voivat jättää muistiinpanon/kommentin ajanvarausta koskien.

Miltä Muistiinpanot Näyttää Phorestissa

Sähköposti Ilmoitus

Saat myös sähköposti ilmoituksen kun asiakas on jättänyt ajanvaraukseen muistiinpanon.

Lisää tietoa eri Phorestin Online Asetuksista, klikkaa tästä.