Miten voin lähettää asiakkaalle muistutustekstiviestin ajanvarauksesta manuaalisesti ennen sovittua aikaa?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit lähettää asiakkaalle/asiakkaille muistutustekstiviestin manuaalisesti ennen määritettyä automaattista lähetysaikaa.

Huomio: Jos haluat asettaa automaattisen ajanvarausmuistutuksen, tai haluat muokata muistutustekstiviestin tekstiä, klikkaa tästä ohjeeseen.

Lähettääksesi muistutustekstiviestin manuaalisesti asiakkaalle, mene kohtaan Hallinta > Asiakasviestit > Ajanvarausmuistutus. Kohdassa SMS-editori, klikkaa näppäintä Lähetä manuaalisia tekstiviestimuistutuksia.

Muistutus manuaalinen lähetys.png

Seuraavassa näkymässä, käytä Kalenteria valitaksesi tulevan ajanvarauksen päivämäärän.

Käytä valintaruutuja riveillä valitaksesi kenelle haluat lähettää viestin.

Kun olet tehnyt valinnat, klikkaa näppäintä Muistutusten lähettäminen.

Huomio: Jos riville ilmestyy huutomerkki, se tarkoittaa että muistutusta ei voi lähettää tästä ajanvarauksesta. Syy tähän löytyy kohdasta Info.

Muistutus manuaalinen lähetys 2.png

Jos lähetät asiakkaalle muistutuksen manuaalisesti, he eivät saa toista muistutusta joka lähetettäisiin automaattisesti (jos olet ottanut käyttöön automaattiset ajanvarausmuistutukset). Jos asiakkaalle on jo lähtenyt automaattinen viesti, manuaalista muistutusta ei enää voi lähettää.