Miten voin manuaalisesti lähettää asiakkaalle muistutus-SMS:n ajanvarauksesta ennen sovittua aikaa?

Huomio: Jos haluat asettaa automaattisen ajanvarausmuistutuksen, tai haluat muokata muistutustekstiviestin tekstiä, klikkaa tästä ohjeeseen.

Lähettääksesi muistutustekstiviestin manuaalisesti asiakkaalle, mene kohtaan Hallinta > Asiakasviestit > Ajanvarausmuistutus. Kohdassa SMS-editori, klikkaa näppäintä Lähetä manuaalisia tekstiviestimuistutuksia.

Seuraavassa näkymässä, käytä Kalenteria valitaksesi tulevan ajanvarauksen.

Käytä valintaruutuja riveillä valitaksesi kenelle haluat lähettää viestin.

Kun olet tehnyt valinnat, klikkaa näppäintä Muistutusten lähettäminen.

Huomio: Jos riville ilmestyy huutomerkki, se tarkoittaa että muistutusta ei voi lähettää tästä ajanvarauksesta. Syy tähän löytyy kohdasta Info.

Screenshot 2024-04-17 at 13.08.47.png

Jos lähetät asiakkaalle muistutuksen manuaalisesti, he eivät saa toista muistutusta miä tulisi automaattisesti. (Jos olet ottanut käyttöön automaattiset ajanvarausmuistutukset). Jos asiakkaalle on jo lähtenyt automaattinen viesti, manuaalista muistutusta ei enää voi lähettää.