Palvelun lisääminen/muokkaaminen

Palvelun lisääminen

Lisätäksesi uuden palvelun mene 'Hallinta' -> 'Palvelut' ja valitse oikealta alhaalta 'Lisää'. Sinulle aukeaa seuraavanlainen näkymä:

Täytä 'Nimi', 'Hinta' ja 'Kesto'. Valitse myös mihin palvelukategoriaan uusi palvelusi kuuluu.

Huom. Työntekijäkohtaisten hintojen ja kestojen asetukseen löytyy ohje täältä: Työntekijöille eri kestot/ hinnat palveluihin

Palvelun Online asetukset

Jos haluat piilottaa palvelun nettiajanvarauksesta, lisätä sille kuvauksen tai laittaa hinnan näkymään alkaen hintana, voit tehdä ne klikkaamalla 'Online & Sovellus'.

Muista lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset.

Palvelun muokkaaminen useammalle toimipisteelle

Kun olet täyttänyt vaaditut tiedot ja tallentanut ne, klikkaa 'Toimipisteet'.

Klikkaa missä toimipisteissä palvelu on saatavilla.

Palvelun poistaminen

Mene Hallinta -> Palvelut. Klikkaa palvelun nimen vasemmalta puoleista laatikkoa ja sen jälkeen paina 'Arkistoi'.