Muistiinpanot painike

Ajanvarauskalenterissa on erittäin hyödyllinen ja kätevä Muistiinpanot painike.

Kun kalenterissa klikkaat kerran jotain ajanvarausta ja sen jälkeen painat ruudun alareunaan tulevaa Muistiinpanot painiketta.

Sinulle aukeaa uusi ikkuna jossa on useampi välilehti:

Muistiinpanot

Ensimmäisellä välilehdellä näet muistiinpanot ja voit siihen kirjoittaa lisää muistiinpanoja:

• Ajanvarauksen muistiinpanot - Kaikki muistiinpanot mitä kyseiseen ajanvaraukseen liittyen on kirjoitettu. Koskevat juuri tätä tiettyä ajanvarausta.
  • Asiakaskortin muistiinpanot - Kaikki muistiinpanot mitä asiakkaan asiakaskorttiin on kirjoitettu. Nämä ovat pysyviä muistiinpanoja, mitkä on aina hyvä tietää.
  • Edellisen ajanvarauksen muistiinpanot - Tähän tulee automaattisesti asiakkaan aikaisempiin ajanvarauksiin kirjoitetut muistiinpanot ja niiden päivämäärät.

Palveluhistoria

Palveluhistoria näyttää sinulle asiakkaan ajanvaraushistorian.

• Kaikki virheällä näkyvät käynnit ovat tulevia käyntejä.
  • Oikeassa reunassa näkyvä maapallon kuva tarkoittaa että kyseessä on nettiajanvaraus.
  • Valkoisena ja vaaleanharmaana näkyvät ajanvaraukset ovat aikaisempia ajanvarauksia, jotka on maksettu.
  • Tummanharmaana näkyvät käynnit, joissa lukee CANCELLED, ovat varauksia jotka asiakas on peruuttanut.
  • Tummanharmaana näkyvät käynnit, joissa ei lue CANCELLED eikä ole hintaa, ovat varauksia joita ei ole merkitty maksetuksi, eli asiakas on jättänyt tulematta

Tuotehistoria

Tuotehistoria näyttää sinulle asiakkaan tuotehistorian, näet päivämäärän, liikkeen, myyjän, tuotteen nimen ja hinnan. Nämä tiedot tallentuvat aina automaattisesti historiaan.

Luottohistoria

Luottohistoria kohdassa näkyy kaikki ne kerrat kun on käytetty asiakastiliä, Tili-maksutapa kassassa. Esimerkiksi maksettu varausmaksu, lisätty saldoa asiakastilille tai maksettu asiakastililtä.

Jälki

Jälki toiminto on erityisen hyvä silloin kun sinun pitää selvittää mitä kaikkia muutoksia asiakkaan ajanvaraukseen on tehty ja milloin ja kuka muutokset on tehnyt.

Näet ensin päivämäärän milloin muutos on tehty, sen jälkeen näet tietokoneen (jokaisella tietokoneella on oma tunnus, jonka näet Phorestin vasemmasta yläkulmasta, kellonajan ja päivämäärän yläpuolelta) tai puhelimen Phorest version, jolla muutos on tehty.

Seuraavana näet henkilön kenen PIN-koodilla on oltu kirjautuneena sisään kun muutos on tehty. Viimeisenä rivillä on tieto mitä on tehty, esim. lisätty tai poistettu palvelu, lisätty aikaa palveluun tai muutettu alkamisaikaa.