Tämä artikkeli kertoo kuinka päivittää asiakas luetteloasi niin, että näet vain aktiivisesti asioivat asiakkaat.

Usean asiakkaan arkistointi on tapa arkistoida joukko asiakkaita kerralla, jotka eivät enää vieraile salongissasi. Se on hyvä tapa siivota tietokantaa, jotta et käytä resursseja ottaaksesi yhteyttä asiakkaisiin jotka eivät ole enää säännöllisiä vierailijoita.

Huomio: Tämä ei ole sama kuin poistaminen. Arkistoidut asiakkaat ovat yksinkertaisesti piilotettuja, ja ne voidaan palauttaa milloin tahansa. Jos haluat lisätietoja asiakastietojen säilytys ajan asettamisesta, jotta asiakkaat arkistoituvat automaattisesti tietyn ajanjakson jälkeen, klikkaa tästä.

Mene Asiakkaat > Arkistoi useampia

Sinua kehotetaan valitsemaan seuraavista vaihtoehdoista:

Valitusta vaihtoehdosta riippuen järjestelmä arkistoi asiakkaita joiden viimeinen vierailu oli joko vähintään 2 vuotta, 1 vuotta tai 6 kuukautta sitten.

Voit myös valita ne asiakkaat, joiden kortilla on puutteellisia tietoja, kuten puhelinnumero ja sähköposti. Kun olet valmis klikkaa Arkistoi.