Tämä artikkeli kertoo kuinka päivittää asiakasluetteloasi niin, että näet vain aktiivisesti asioivat asiakkaat.

Usean asiakkaan arkistointi on tapa arkistoida kerralla kaikki asiakkaat, jotka eivät enää vieraile yrityksessäsi. Se on hyvä tapa siivota tietokantaa, jotta et turhaan lähetä esimerkiksi viestejä asiakkaille, jotka eivät ole enää säännöllisiä vierailijoita.

Huomio: Tämä ei ole sama kuin poistaminen. Arkistoidut asiakkaat ovat yksinkertaisesti piilotettuja, ja tiedot voidaan palauttaa takaisin tarvittaessa milloin tahansa. Jos haluat lisätietoja asiakastietojen säilytysajan asettamisesta, jotta asiakkaat poistetaan automaattisesti kokonaan järjestelmästä tietyn ajanjakson jälkeen, klikkaa tästä.

Mene Asiakkaat > Arkistoi useampia

7DB2A872-59CB-41D2-ACF5-516CA7C78762.jpeg

 

Pääset nyt valitsemaan arkistoitavat asiakkaat.

Voit valita arkistoitavaksi asiakkaat, joiden viimeinen vierailu oli joko vähintään 2 vuotta, 1 vuosi tai 6 kuukautta sitten.

Voit myös valita vain ne asiakkaat, joilla ei ole puhelinnumeroa ja/tai sähköpostia. Kun olet valinnut ketkä asiakkaat haluat arkistoida, klikkaa Arkistoi.

3336282F-CED1-4601-AD1E-2CDD31BAED27.jpeg

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
5/10 koki tästä olevan apua