Kuinka voin estää tietyt päivät/tunnit nettiajanvarauksesta?

Tässä artikkelissa kuvataan kiertotapa, jonka avulla voit estää nettiajanvarausten tekemisen tiettyinä päivinä vuodesta Phorest-järjestelmässäsi.

Siirry ajanvarauskalenterissa päivämäärään, jonka haluat estää, ja klikkaa haluamaasi ajankohtaa kalenterissa. Valitse Lisää tauko

Näyttökuva 2024-01-10 093237.png

Luo tauko haluamallesi ajanjaksolle ja varmista, että Tämä on palkallinen tauko -kohtaa ei ole valittu.

Jos estät koko päivän, kirjoita tähän mikä tahansa aika. Voit helposti pidentää taukoa sen luomisen jälkeen.

Näyttökuva 2024-01-10 093308.png

Huomio: On todella tärkeää varmistaa, että tämä tauko on palkaton, sillä palkallinen tauko näkyy Henkilöstön käyttöaste -raporteissa

Tauon pidentäminen

Voit siirtää taukoa vetämällä sitä ja pidentää taukoa klikkaamalla sitä kerran, ja klikkaamalla ja vetämällä sitä tauon alareunasta.

Nettiajanvarauksia ei voi tehdä sellaisille aikaväleille, joissa on tauko. Voit edelleen varata asiakkaita salongissasi. Voit tehdä tämän klikkaamalla tauon vieressä olevaa tyhjää kohtaa ja luomalla varauksen normaalisti.