Kuinka mukautan Verkkoajanvaraus Asetuksiani?

Mene Hallinta > Asetukset > Online

Nettiajanvaraus osiossa voit, ottaa nettiajanvarauksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä, voit lisätä infotekstin ajanvaraukseen ja muuttaa brändisi värejä.

The Brändin väri asetus muuttaa painikkeiden värin Phorest ajanvaraus sivulla ja Varaa nyt - painike nettisivulle asetus muuttaa Varaa nyt painikkeen värin joka löytyy verkkosivuiltasi.

Jos haluat oppia miten voit linkittää ajanvaraus sivusi yrityksesi verkkosivuille, klikkaa tästä ohjeeseen.

Ajanvaraussäännöt

Ajanvaraussäännöt mahdollistavat ajanvaraus asetuksien muokkaamisen.

Tässä selitykset mitä jokainen asetus tekee:

Vapaat ajat

Tämä asetus määrittää varattavien ajanvarausten aikavälin.

Esimerkki: Jos asetukseen on laitettu 15 minuuttia on varattavien ajanvarausten ajat 9.00, 9.15, 9.30 jne.

Minimitauko

Minimitauko asetus vaikuttaa vain ajanvarauksen eteen jäävään aikaan. Tällöin se vähentää tyhjiä taukoja ajanvarauskalenterissasi.

Esimerkki: Minimitauoksi on asetettu 30 minuuttia ja kalenterissa on jo varaus klo 9-10. Seuraava asiakas voisi varata klo 10 alkavan ajan tai klo 10.30 alkavan ajan. Järjestelmä ei tarjoaisi asiakkaalle klo 10.15 alkavaa aikaa sillä varauksen eteen jäisi 15 minuutin pituinen tyhjä väli, joka on lyhyempi aika kuin mitä asetukseen oli määritelty (30 min).

Peruutusaika

Asiakas ei voi peruuttaa tai siirtää ajanvarausta toiselle päivälle tämän ajan ylityttyä. Lisää informaatiota peruutusajasta, klikkaa tästä.

Ihotesti periodi

Palvelut jotka vaativat ihotestiä/allergiatestiä eivät voi varata aikaa verkossa tänä aikana. Lisää informaatiota ihotesteistä, klikkaa tästä.

Minimi varoitusaika

Verkko ajanvaraus järjestelmäsi ei näytä vapaita aikoja tämän aikavälin sisällä, vaikka Phorestin ajanvaraus kalenterissa olisi vapaata.

Useamman palvelun säännöt

Tämä asetus määrittää voiko verkko ajanvarausta jossa on useampi palvelu jakaa enemmän kuin yhden työntekijän välille.

• Voidaan jakaa - Useampi palvelu voidaan jakaa usealle työntekijälle
  • Ei voida jakaa - Useampi palvelu suoritetaan vain yhdellä työntekijällä
  • Jaa käyttöasteen maksimoimiseksi - Usea palvelu suoritetaan vain yhdellä työntekijällä mutta kun vapaat ajat loppuvat tarjoamme aikaa jossa useampi työntekijä voi suorittaa palveluja.

Nettiajanvaraus alennus

Voit valita saako asiakas alennuksen kun hän varaa ajan verkossa. Tämä asetus on hyödyllinen kun aloitat verkko ajanvarauksien käytön ja haluat mainostaa sitä asiakkaillesi.

• Ei koskaan - Ei alennusta mihinkään ajanvaraukseen.
  • Ensimmäisessä ajanvarauksessa - Alennus asiakkaan ensimmäiseen ajanvaraukseen.
  • Joka ajanvarauksessa - Alennus jokaiseen ajanvaraukseen.

Alennuksen summa

Valitse alennuksen summa. Klikkaa harmaata laatikkoa valitaksesi prosentin tai kiinteän summan välillä.

Tupla kantispisteet

Tämä asetus mahdollistaa asiakkaille kanta-asiakas pisteet kaksinkertaisena kun he varaavat ajan verkosta. Lisää tietoa kanta-asiakas kortista saat, klikkaamalla tästä.

Näytä muistiinpanot

Tämä asetus mahdollistaa asiakkaille jättää kommentti/huomio heidän tekemään ajanvaraukseen.

Asiakkaiden kommentit tulevat näkyviin ajanvaraus kalenteriin Phorestissa:

Saat myös asiakkaiden jättämistä kommenteista sähköposti ilmoituksen.

Lähetä keskenjääneen varauksen sähköposti

Tämä asetus lähettää asiakkaalle muistutus sähköpostin jos he ajanvaraus sivuilla lisäävät palvelun ostoskoriin mutta eivät suorita ostotapahtumaa loppuun.