Kuinka voin hallita sitä, kuinka kauan kestää ennen kuin PhorestPay-maksupäätteen näyttö sammuu?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit säätää näytön aikakatkaisun kestoa. Tämä tarkoittaa sitä, kuinka kauan kestää ennen kuin päätteen näyttö pimenee automaattisesti kun se toimii akkuvirralla.

Tämän artikkelin tiedot koskevat yrityksiä, jotka käyttävät PhorestPayta Stripen kautta

Pyyhkäise maksupäätteen näyttöä vasemmasta reunasta oikealle ja valitse sitten Asetukset > syötä PIN-koodi 07139 > Ulkomuoto > Säädä kesto haluamallasi tavalla kohdassa Näytön aikakatkaisu

Akun kesto

Mitä kauemmin näyttö on päällä, sitä nopeammin akku tyhjenee. Tämän vuoksi suosittelemme, että palaat tähän asetukseen ja säädät itsellesi parhaiten sopivaa aikaa, jos akku ei kestä tarpeeksi kauan.