Kuinka otan tipin PhorestPay-maksupäätteellä?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka tippejä käsitellään PhorestPay-maksupäätteessäsi.

Tämä artikkeli koskee yrityksiä, jotka käyttävät PhorestPayta Stripen kautta.

Kun olet ottanut PhorestPay-maksupäätteen käyttöön ja asettanut tippiasetukset, käsittele myynti Pankkikortti- tai Luottokortti-maksutavoilla.

Näyttökuva 2023-10-18 140915.png

Kun olet painanut Maksa-painiketta, PhorestPay-maksupäätteesi näyttö käynnistyy automaattisesti ja ilmoittaa myynnin summan sekä vaihtoehdot, jotka asiakas voi valita tipiksi.

Tippisumman valinnan jälkeen näytetään lopullinen kokonaissumma, jonka jälkeen asiakas voi käyttää korttiaan maksamiseen.