'Module APPT Expired' virhe viesti

Module APPT Expired virhe viesti tapahtuu kun käyttämäsi tietokoneen lisenssiavain ei ole enää aktiivinen.

Korjataksesi tämä virhe, sinun on käytettävä Phorestia toisella tietokoneella ja sinun täytyy tietää tietokoneen jossa virhe ilmeni lisenssiavaimen nimen.

Voit nähdä lisenssiavaimen nimen Phorestin vasemmassa yläkulmassa, account numeron alla.

Huomio: Jos sinulla ei ole pääsyä Phorestiin toisella tietokoneella, ota meihin yhteyttä tuki@phorest.fi ja kerro meille linsenssiavaimen nimi. Tuki tiimimme uudelleen aktivoi sen sinulle.

Lisenssiavaimen Uudelleen Aktivointi

Kun sinulla on lisenssiavaimen nimi, avaa Phorest toisella tietokoneella ja mene Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit Lisenssi avaimet

Valitse Ei aktiivinen välilehti ja klikkaa haluamaasi Lisenssiavainta.

Sitten klikkaa Aktivoi uudelleen